Madelon Groen

Geweldige service! De maat petticoat die ik besteld was was er niet meer en toen mocht ik de luxe uitvoering ontvangen zonder bijbetaling. Alles op tijd gekeverd. Prachtige producten heb hier al... Geweldige service! De maat petticoat die ik besteld was was er niet meer en toen mocht ik de luxe uitvoering ontvangen zonder bijbetaling. Alles op tijd gekeverd. Prachtige producten heb hier al eerder besteld. Super mooie website ook en dus uitstekende service!

Snelle levering en mooie website geweldige service!

Heel erg goed! een prachtig jurkje in het echt nog mooier dan op het plaatje!

goede service

Kelly

Ik heb een cakesmash jurkje besteld voor mijn dochter van 1 jaar.
Via de chat benaderd en minder dan 1 minuut later werd er antwoord gegeven en dat terwijl het al avond was!

Het...
Ik heb een cakesmash jurkje besteld voor mijn dochter van 1 jaar.

Het jurkje is 2 dagen later geleverd. Top!

Snelle en goede service!

Er werd snel gereageerd op emails, ook in de avond. Wat op voorraad is heb je de volgende dag in huis. Top!

Lenneke

Snelle service.
En hele goede kwaliteit!

Erg mooie kwaliteit van kleding.

Zeer tevreden! Door zelf (niet wetend) een email adres fout gemaakt te hebben, kregen wij geen mailtjes. Gebeld en werd meteen actie ondernomen! Volgende dag was de bestelling binnen.

Meteen terug bellen, na onze melding. En werd meteen in orde gemaakt. Terwijl de fout bij ons lag

Kelly

Goede vriendelijke service.
Rokjes zijn top ...

Joyce

Snelle service!!

Mavis Room

Onlangs een set gekocht voor mijn dochtertje haar 1e verjaardag en fotoshoot, bij ontvangst bleek de petticoat toch ietwat te krap te zitten en per email gevraagd of ik deze kon ruilen voor een... Onlangs een set gekocht voor mijn dochtertje haar 1e verjaardag en fotoshoot, bij ontvangst bleek de petticoat toch ietwat te krap te zitten en per email gevraagd of ik deze kon ruilen voor een grotere maat, super snelle reactie terug ontvangen en hadden een afspraak gemaakt om te komen ruilen in de showroom. Daar liet zij mij een andere petticoat zien welke dezelfde lengte had maar de taille iets ruimer was. Dus super dat er meegedacht werd anders zou dezelfde te groot worden en deze petticoat is perfect en kan nog lange tijd mee! Helemaal tevreden dus!

Klantenservice, prijs & kwaliteit is top!

Eva

Snelle service en leuke producten