Hartstikke goed..netjes verstuurd en mooie kwaliteit.

Heel goed snelle levering

Petra Suring

Snel en betrouwbaar ?

Had vergeten de maat en de kleur door te geven, kreeg ik netjes een mail, desondanks was de bestelling vrij snel binnen. Geweldige service ?

Kuijpers

(Bewerkt)

Ik heb op 24-01 een bestelling geplaatst. Netjes betaald. Tot op heden niks meer van gehoord.
Al een aantal keren geprobeerd te bellen maar krijg steeds een bandje dat alle medewerkers in gsprek zijn.
Ik wil graag weten wanneer mijn bestelling geleverd gaat worden.
Contact gehad over mijn bestelling en werd de volgende dag geleverd. Helaas was de legging kapot, er ontbrak een naad/deze was los. Gebeld en vervolgens foto's gemaild.
Ik krijg het geld terug en hoefde de legging niet terug te sturen. Ik had snel antwoord via de mail en de klacht is netjes afgehandeld.
Wel een super leuke winkel zou er wel weer eens wat bestellen... ;)

Snelle reactie via de mail.

Ashley van der linden

Zeer goede en snelle service, perfect geholpen had mijn pakketje de volgende dag al in huis.

Zocht een bikini / badpakje, na telefonisch contact gelijk foto's door gestuurd gekregen egt super service.

Cinthia

Ik ben zeer tevreden over jullie website . Leuke dingen Hebben en jullie. En voor niet al te veel geld. Zit je kindje er toch super mooi uit . Voor verjaardag. Of een mooie gelegenheid.

Snelle levering. Goede producten. Ik ben echt zeer tevreden. Leuke dingen ook alemaal. Goede kwaliteit.

marianne jansen

Baby kleding super mooi op tijd bezorgt

zeer tevreden

Super.

Duidelijke communicatie, snelle levering, geweldige kwaliteit.

Ze hebben leuke kinderkleding en zijn snel met levering.

Nvt

Bijzondere spullen. Vooral de balletcollectie is prachtig! Goede service. Ga zo door!