Supersnelle en correcte levering.

Prijs/Kwaliteit top.

Snelle feedback in het antwoorden op mails. Het enige nadeel was dat ik expliciet had gevraagd dat het ten laatste woensdag zou aankomen. Men had mij toen verzekerd dat dit het geval ging zijn maar... Snelle feedback in het antwoorden op mails. Het enige nadeel was dat ik expliciet had gevraagd dat het ten laatste woensdag zou aankomen. Men had mij toen verzekerd dat dit het geval ging zijn maar de levering was er pas donderdagmiddag. Ook de maat was te klein hoewel ik vooraf nog hierover had geïnformeerd.

Snelle en vriendelijke reactie op mail en telefoon.

Laura Kapinga

Ik heb een jurkje besteld voor onze baby voor de bruiloft van mijn moeder. Deze zou enkele dagen voor de bruiloft geleverd worden. Wanneer deze bij mijn moeder aan kwam, bleek er echter een verkeerd... Ik heb een jurkje besteld voor onze baby voor de bruiloft van mijn moeder. Deze zou enkele dagen voor de bruiloft geleverd worden. Wanneer deze bij mijn moeder aan kwam, bleek er echter een verkeerd jurkje geleverd te zijn. Dit is door Meetje dus niet goed gecontroleerd wanneer zij deze ontvangen had en vervolgens naar ons heeft doorgestuurd. Mijn moeder heeft vervolgens contact met haar opgenomen en ze zou het juiste jurkje bestellen en doorsturen, echter was de vraag of deze nog op tijd aan zou komen. Wij hebben aangegeven dat deze uiterlijk dinsdagochtend om 09.30 uur afgeleverd zou moeten zijn, echter is deze pas om 18.00 uur afgeleverd. Toen waren wij al weg en Meetje heeft geen moeite genomen om dit artikel persoonlijk te komen brengen of per koerier wat wij hadden aangegeven. Al met al erg slechte service.

Geen!

Reactie Meetje-pettiskirts.nl:

U had op tijd het jurkje ontvangen. Helaas was dit mouwtjes ipv zonder mauw. De leverancier had ons de verkeerde verstuurd. Wat wij natuurlijk onzettend vervelend vonden. Wij hebben direct contact... U had op tijd het jurkje ontvangen. Helaas was dit mouwtjes ipv zonder mauw. De leverancier had ons de verkeerde verstuurd. Wat wij natuurlijk onzettend vervelend vonden. Wij hebben direct contact met u opgenomen toen de juiste jurk binnen kwam. U zou deze ophalen. WIJ hebben ook gewacht totdat u zou komen. U heeft ons na de afgesproken tijdstip bericht niet meer te kunnen komen. Wij hebben toen aangegeven het juiste jurkje alvast te willen versturen zonder de ander al retour te hebben ontvangen. U zou deze nadat u terug was van vakantie terugsturen.
Normaliter doen wij dit niet. U gaf toen aan het jurkje met koerrier te willen ontvangen of dat wij deze zouden komen brengen nadat u zelf niet meer kon komen. Dit was niet mogelijk. Wij sturen niets met koerrier en helaas waren wij niet in de mogelijkheid deze persoonlijk te brengen. Wij willen u aangeven dat wij alle service willen geven die voor ons mogelijk zijn. Wij vinden t heel vervelend dat u ontevreden bent over de gang van zaken. Dit vinden wij namelijk ook. In redelijker wijs hebben wij u oplossingen aangeboden.

Snelle service en klant vriendelijk.
Zeer goed geholpen. En product naar wens.

Goeie service

Super leuk jurkje

Snelle service

L.A Laken-Jansen

Hele mooie Meisjes kleding, Super snelle bezorging!!

Mooie kwaliteit!

Mandy lahr

Snelle levering goede nette service!

Mijn opmerking word beantwoord in een nette mail! En volgens afspraak word het pakketje netjes geleverd

Nina

Was al even opzoek na de Sevva schoentjes. Heb overal gezocht en uiteindelijk kwam ik bij jullie. Bestelde ze gelijk en de volgende dag had ik ze al ik huis! Ben er ontzettend blij mee.

Snelle levering, leuke prijzen. Hele mooie kleding/ accesiores

Julie simonse

Zeer goed

Snelle levering, keurig verpakt.