Super goed

had het kleedje besteld en de volgende dag al in huis

Goede, snelle service met mooie unieke artikelen

Goede snelle service. Artikelen mooi apart verpakt en zoals beschreven op de website. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en kan niet wachten om het mijn dochtertje aan te doen.

Cher ten Hoope

SUPER!!!

Alles was helemaal super en een klein cadeautje erbij super lief !!

G Sumer

Helemaal top!

Ik had eerst het verkeerde besteld. Ik heb gemaild en het werd meteen hersteld voor me! Super service en het jurkje is geweldig! Thnx

Ne

Joyce van Zijl

Prachtige jurk

Wat een prachtige jurk kreeg ik binnen via Meetje-pettikirts.nl De Pettidress was nog mooier dan ik had verwacht. Ik had ook nog een vraag gesteld via e-mail en kreeg heel snel antwoord. De service... Wat een prachtige jurk kreeg ik binnen via Meetje-pettikirts.nl De Pettidress was nog mooier dan ik had verwacht. Ik had ook nog een vraag gesteld via e-mail en kreeg heel snel antwoord. De service is top!

wendy

Super

Snelle levering en super service.. ga hier m'n petekindje heel blij meemaken..

Minnie mouse jurk

Snelle levering, betaalbaar en collectie is niet makkelijk ergens anders te krijgen.

Agnes van den Houten

100% tevredenheid

Voor mijn kleindochters 1ste verjaardag een roze glitter jurkje besteld en 2 dagen later al binnen gekregen. Het zat precies goed en Liv zag er heel schattig uit.

Priscilla

Snelle reactie

De service vond ik erg fijn toen het pakketjes spoorloos was.
De service vond ik erg fijn toen het pakketjes spoorloos was.
Alleen was ik niet op de hoogte gebracht dat sommige artikelen niet op voorraad waren..heb helaas wel 10 dagen moeten wachten op m'n spulletjes...maar het was het wachten waard!! Super gave kleding