Snelle levering!

Karin Rozeboom Fotografie

Leuke tutu besteld!

Prima bedrijf om te bestellen. Na betaling supersnel een bevestiging per e-mail en een dag later had ik de tutu al in huis! Als ik nog eens leuke kleding voor een fotoshoot nodig heb dan zal ik... Prima bedrijf om te bestellen. Na betaling supersnel een bevestiging per e-mail en een dag later had ik de tutu al in huis! Als ik nog eens leuke kleding voor een fotoshoot nodig heb dan zal ik zeker hier weer bestellen.

Goede service

je wordt goed op de hoogte gehouden van t gehele proces
bovendien zou ik hier nogmaals een aankoop doen, omdat ik de producten super vind! echt iets voor een verjaardag of feest

Perfect, mooi & snelle levering

Mooi en perfecte tenue's

Goede snelle service

Mooie kwaliteit.
En goede snelle service

Trotse moeder van een meisje van zes

Een droom van een petticoat voor een zesjarige!

In de zoektocht naar de aller aller mooiste verjaardag jurk voor een zesjarig meisje dat kan wachten om zelf Frozen of Amalia te worden, stuitte ik op deze levensgevaarlijke site van... In de zoektocht naar de aller aller mooiste verjaardag jurk voor een zesjarig meisje dat kan wachten om zelf Frozen of Amalia te worden, stuitte ik op deze levensgevaarlijke site van Meetje-pettiskirts. Dat vereist een ijzeren zelfbeheersing om daar maar 1 outfit uit te zoeken. Telefonisch prima te woord gestaan toen de gewenste maat via de site niet meer leverbaar leek. Door de medewerker een andere rok geadviseerd gekregen die prachtig paste bij de top. Alles keurig verpakt en binnen een week in huis!! En het allerleukste was nogwel dat onze, iet wat stevige dochter, prachtig slank leek in de rok die qua bovendeel nauwsluitend is en naar onderen wijd uitloopt.

Nancy

Prettig contact, snelle service, fantastische feestjurk!

Ik twijfelde over welke maat ik het beste kon bestellen. Ik heb hiervoor telefonisch contact opgenomen en heel goed advies gekregen. Ik heb voor onze dochter van 3 jaar de luxe feestjurk Ivoor met... Ik twijfelde over welke maat ik het beste kon bestellen. Ik heb hiervoor telefonisch contact opgenomen en heel goed advies gekregen. Ik heb voor onze dochter van 3 jaar de luxe feestjurk Ivoor met handgemaakte riem pink flower besteld en binnen 2 dagen na bestellen ontvangen. De jurk is in één woord FANTASTISCH!!! Onze dochter zal er fantastisch uitzien op onze bruiloft als bruidmeisje.

Sylvi

Geweldige site

Zeer tevreden over de snelle service en de kwaliteit prachtig setje gekocht voor me kleinochter

Anouk A.

Uitstekend

Snelle levering, super kwaliteit, geweldige klantenservice. Kleertjes blijven keer op keer mooi zelfs na een jaar wassen!

M.Habibi

Eerste echte feestjurkje

Goed materiaal en snelle aflevering zoals beloofd!