Tamminga

Goed bedrijf
bestelling was niet goed ingepland maar toch nog op tijd geleverd .
Top geregeld

van den broeck marc

Moet eerlijk zeggen,, ik heb goeie service gekregen, met direkt antwoord op mijn vraag, voor de levering en deze is korrekt gebeurt

Prima snelle service

Herman Weiden

Netjes geholpen alles goed voor mekaar

Ed Holst

Transport prima
Geleverde douchewand naar behoren
Service correct.
Wat wil je nog meer?

N. Van Hees

Dramatische service!! Geen pakket ontvangen, daarover al ruim een week aan het bellen met Megadump Dalen. En steeds beloven ze terug te bellen maar ik hoor niets.

Jokr

Voor eerste keer besteld en alles keurig op tijd geleverd, 1ding wat we er gratis bij kregen ontbrak, maar na een telefoontje hadden we het de andere dag al in huis, Top

Wat een slecht bedrijf! Bestel je wat, kom je er na 3 x in 1 wk achter aan bellen achter dat 't niet leverbaar is. Niemand die je wat zegt. Beloftes op beloftes die niet waargemaakt worden. En als... Wat een slecht bedrijf! Bestel je wat, kom je er na 3 x in 1 wk achter aan bellen achter dat 't niet leverbaar is. Niemand die je wat zegt. Beloftes op beloftes die niet waargemaakt worden. En als je geld terug vraagt bij annulering, mag je ook paar dagen wachten. Terwijl zij fout op fout maken, wordt geen spoed terugbetaling gedaan zodat ik mijn producten elders kan bestellen. Heel slecht bedrijf, bestel nooit meer wat!

Karsten

Super service, een mooie bubbelbad besteld en het werd zelfs de volgende dag al geleverd. Keurig te woord gestaan met de vraag of jullie het bad in de middag konden leveren.

Snelle levering correcte afhandleing