HeMa

Jammer dat de rozet van onze wastafel voor de tweede keer heeft losgelaten.
Kennelijk is de pasvorm niet optimaal, dit keer met secondelijm vastgezet.

Voor de rest prima tevreden.

Tevreden over de service. Goede kwaliteit sanitair. En een goede prijs.

C.v. Hassel

Mijn bestelling was makkelijk online te maken, en op de gewenste dag kreeg ik het bestelde thuis.

Heeft mij alleen nog gebeld dat er een product niet op voorraad is en dat ze mij mailen als het product er weer is.
ik heb de producten nog niet dus kan nog geen volledig oordeel of advies...
ik heb de producten nog niet dus kan nog geen volledig oordeel of advies geven.
Neem de aanbeveling nog maar niet al te serieus, ivb met de afronding die nog plaats moet vinden

Product was goed leveren was goed alleen dat bij gezegd moet worden dat bij leveren de chauffeur de product niet naar boven breng dan de klant in dit geval ik plannen met iemand om te helpen de... Product was goed leveren was goed alleen dat bij gezegd moet worden dat bij leveren de chauffeur de product niet naar boven breng dan de klant in dit geval ik plannen met iemand om te helpen de douche cabine naar boven tillen want het pas de niet in de lift. maar zeer blij met product en prijs!

M.A.P. de Boer

Fijne site, duidelijk bij bestellen en financiele afhandeling. Wat betreft de aflevering: perfect!

Leonie Tebbes

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen en de service! Mijn douchescherm kwam verlaat binnen en is uiteindelijk nog door een medewerker zelf gebracht vrijdags, omdat het transport al weg was. Het... Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen en de service! Mijn douchescherm kwam verlaat binnen en is uiteindelijk nog door een medewerker zelf gebracht vrijdags, omdat het transport al weg was. Het scherm moest eraan die dag, want daar had ik mensen op ingehuurd. Dus prima service, zelfs nog een wisser erbij gekregen, dikke prima!

Kees

Voor 12 uur bestellen en volgende werkdag in huis ging niet op.

Kreeg nog wel later op de middag een mailtje met "Goedemorgen" uw bestelling komt een dag later.

Verder is...
Voor 12 uur bestellen en volgende werkdag in huis ging niet op.

Verder is alles wel netjes en met zorg bezorgd.

Van Beveren

Erg klantonvriendelijk en kortaf in communicatie

Goede producten en snelle levering.