D G de Koning

BATH BUCKET VOOR VOLWASSENEN 92X51X63CM 200 L besteld voor mijn dochter van 7 ze vind prachtig bad is er niet uit krijgen .

Mattes

Ik ben heel tevreden over de afhandeling en snelle bezorging.
Product is goed.

Bakker

Goede informatie en snelle levering.

Telem van Impelen

Zeer positief en klantvriendelijk

Anoniemj.Prins

Vloertegels die in webshop op voorraad waren ,waren niet leverbaar evenals radiatorafdekpanelen.Radiatoren zouden tegelijk met bestelling geleverd worden maar waren op de 18 e april gezet

Celgin

Niet goed behandeld, lieten niet weten wanneer/hoelaat ze kwamen. Via een ander bedrijf een nieuwe afspraak moeten maken, en kreeg vervolgens een mail dat ik extra kosten moest betalen. Bij de... Niet goed behandeld, lieten niet weten wanneer/hoelaat ze kwamen. Via een ander bedrijf een nieuwe afspraak moeten maken, en kreeg vervolgens een mail dat ik extra kosten moest betalen. Bij de nieuwe levering werd er vervolgens bij het verkeerde huis aangebeld en de levering in de tuin gezet. Toen we de leveraar vertelde dat hij bij ons moest zijn begon hij nog te klagen dat hij het op 1 hoog moest afleveren.

Dimo

Zeer negatief. Mijn bestelling is niet aangekomen en ik heb geen updates ontvangen waarom

Daisy Timmers

Super goed.

Lukas Koops

Perfecte service, bezorgt op de aangegeven dag, scherpe aanbiedingen, goede klantenservice.
Al met al dik tevreden

Lida

Super snelle reactie en levering van de kraan