Snelle levering op de afgesproken dag en niet duur.
Henk Greveling
Geen goede start. We waren opzoek naar een douche paneel. Gebeld wat hierover te zien was in de de showroom . Kregen te horen, alles wat op de side staat. Mooi want onze voorkeur stond er ook op....Geen goede start. We waren opzoek naar een douche paneel. Gebeld wat hierover te zien was in de de showroom . Kregen te horen, alles wat op de side staat. Mooi want onze voorkeur stond er ook op. Afgereisd naar Dalen, maar op de showroom waren maar enkele excemplaren en niet die wij graag wilden. Uiteindelijk wel onze voorkeur bij jullie online besteld. Prijs was goed. Levertijd?
Herman Bakker
Hartelijk dank voor de werkbeschrijving van de douchedeuren, wij kunnen weer verder. Herman Bakker, Stadskanaal
M. Klaassen
Snelle levering en nette correcte aflevering
Petra drent
Super ..
Bernd Haanappel
Meer dan voortreffelijk!! Nog nooit zo'n service/klantvriendelijkheid meegemaakt. En ook nog eens zeer snelle reactie(s) op mail. Een dikke 10+ als dat mogelijk is!!
Rob de Vries
Snelle levering en een hele mooie douchecabine voor een scherpe prijs. Het instalatieschema was summier en mocht wel wat duidelijker. Maar met deskundige hulp zijn we er uitgekomen m.vr.gr Rob de...Snelle levering en een hele mooie douchecabine voor een scherpe prijs. Het instalatieschema was summier en mocht wel wat duidelijker. Maar met deskundige hulp zijn we er uitgekomen m.vr.gr Rob de Vries
pieter
Enorm goede ervaring. Artikelen in eerste instantie foutief uitgeleverd. Waren achteraf wel tevreden met de afgestuurde artikelen. Artikelen waren goedkoper. Dit gemeld en binnen 1 dag het verschil...Enorm goede ervaring. Artikelen in eerste instantie foutief uitgeleverd. Waren achteraf wel tevreden met de afgestuurde artikelen. Artikelen waren goedkoper. Dit gemeld en binnen 1 dag het verschil retour. Top.