Complete badkamerinrichting bij Megadump Dalen besteld en volgens afspraak geleverd gekregen. Er bleken wat foutjes in het materiaal te zitten. Dit werd zonder verdere discussie zo snel...Complete badkamerinrichting bij Megadump Dalen besteld en volgens afspraak geleverd gekregen. Er bleken wat foutjes in het materiaal te zitten. Dit werd zonder verdere discussie zo snel mogelijk in orde gemaakt. Heel prettig om zo serieus genomen te worden.
Roroa
Wij wilden onze badkamer en toilet vernieuwen. Iemand rade ons Mega Dump aan. Wat een keus, goed materiaal en prima personeel, heel behulpzaam. Voor alles zijn wij geslaagd bij Mega Dump en wij zijn...Wij wilden onze badkamer en toilet vernieuwen. Iemand rade ons Mega Dump aan. Wat een keus, goed materiaal en prima personeel, heel behulpzaam. Voor alles zijn wij geslaagd bij Mega Dump en wij zijn super tevreden over al het materiaal wat wij gekocht hebben. Als je geen tegelzetter e.d hebt zij hebben kaartjes liggen van mensen die je badkamer of toilet prima kunnen maken. Wij zijn super blij dat wij naar Mega Dump zijn gegaan goed materiaal tegen dump prijzen. Op het eind kwamen wij 2 tegels te kort kregen wij zo maar die tegels gratis mee, super toch? Ga zo door zou ik zeggen wij zullen jullie altijd aanbevelen.
Het bestelde lag klaar en werd goed geholpen bij het inladen
Maike
Fijne webwinkel, prima klantenservice echter mis ik bij mijn leveringsemail de datum van levering wat erg ontprettig is gezien ik nu niet weet wanneer ik thuis moet zijn om de bestelling in...Fijne webwinkel, prima klantenservice echter mis ik bij mijn leveringsemail de datum van levering wat erg ontprettig is gezien ik nu niet weet wanneer ik thuis moet zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Er staat in de mail: Uw bestelling wordt geleverd op........ en dan volgt mijn naam en adres maar geen datum. Hierover ga ik morgen bellen. Verder prima zaak.
Ren. En. Onderhoudsbedrijf. Lubko.
Nou ik wil ook een oordeel en mijn evaring over megadump vertellen om andere mensen ook de kans geven om spullen bij jullie te kopen mijn ervaring met megadump is eingelijk heel simpel het is altijd...Nou ik wil ook een oordeel en mijn evaring over megadump vertellen om andere mensen ook de kans geven om spullen bij jullie te kopen mijn ervaring met megadump is eingelijk heel simpel het is altijd snel besloten en altijd zeer correct in de afwikkelingen dus ik zou zeggen beste nieuwe klanten gewoon doen want het niet alleen kwaliteits artikelen maar ook kwaliteits prijzen dus ik ben al meerdere malen zeer tevreden voor mij bijna honderd procent en geen volle honderd procent omdat ik weet dat perfectie niet bestaat maar wel heel erg dicht in de buurt komt bij jullie dus supertop š¤š¤jeahhhh
Jan Boeve
Fijne ervaring
Hanno
Hele scherpe prijs(voor het product wat ik zocht) Bezorging is snel.