Familie Bennink

Top bedrijf!! Professionele gasten die weten wat ze doen. Goeie service. We komen zeker weer terug.

Buze

Een super bedrijf met een nette snelle en goede service naar de klant toe ... zeker een aanrader voor al u spullen

Aardenburg

De wc pot zat niet in een doos of bubbeltjes plastic, enkel in plastic. Heel slecht. De chauffeur heeft alles voor de deur gezet en wilde het niet naar binnen brengen. Slechte service.

M. van Dijk

Positief, snel geleverd. goedkoop zonder poespas.

F. D.

Matige service.
Matige service.
Zelf had ik een verkeerde maat besteld, per mail de wijzigingen doorgegeven en instructies voor bijbetalen gevraagd. Daarop wel een extra factuur voor de meerprijs gekregen echter geen instructies die ik toch expliciet had gevraagd.
Hierdoor had de bestelling een week vertraging en moest ik het afleveradres wijzigen. Dit per mail gedaan en telefonisch bevestigd. Maar wat schets mijn verbazing, belt de chauffeur dat hij op het oorspronkelijke adres voor een gesloten deur staat en mij met dit probleem opzadelt. Waarop ik dus mensen heb moeten inschakelen om naar het adres te gaan om de bestelling in ontvangst te nemen.

Snelle levering en niet duur

F. Hoogendoorn

2 waskommen besteld. Ik kreeg keurig bericht dat ze niet direkt leverbaar waren en als ik haast zou hebben werd er een alternatief product aangeboden. Toch netjes

De levering vond de volgende dag plaats zoals ook op de website vermeld staat, helaas was er voorafgaand geen bericht verzonden dat de levering plaats daadwerkelijk zou vinden. Bij de bestelling... De levering vond de volgende dag plaats zoals ook op de website vermeld staat, helaas was er voorafgaand geen bericht verzonden dat de levering plaats daadwerkelijk zou vinden. Bij de bestelling ontbrak een artikel, maar dat werd na contact dezelfde dag nog verzonden.

Miran

(Bewerkt)