Rene Houtman

Goed en snelle levering
Alle spullen zijn we reuze blij mee
Hou zeker de site in de gaten en zal meerdere mensen dit aanbevelen

de Block

Snelle levering!

W Blom

Snelle levering en keurig verpakt helemaal tevreden met de tegels

Rik

Snelle levering en goede communicatie. Zeker aan te bevelen.

Wesley

Zeer goed. Er wordt mee gedacht. Ik was vergeten de poten voor het bad te bestellen. Hierover werd contact opgenomen door de winkel zelf. Ze hebben uit service de badpoten gratis meegeleverd. Zeer goed. Er wordt mee gedacht. Ik was vergeten de poten voor het bad te bestellen. Hierover werd contact opgenomen door de winkel zelf. Ze hebben uit service de badpoten gratis meegeleverd.

De bezorgdienst

Deze is kort gezegd slecht. Bezorgen de dingen in twee termijnen. Het eerste termijn werd netjes vermeld met de verwachte tijd. De tweede levering was alleen de datum bekend meer niet. Verder niets doorgekregen. Vervolgens wordt er gebeld dat de bestelling is afgeleverd. Staat de boel tegen de voordeur. Ze zijn ook niet bereid om de spullen in huis te zetten. Of even mee te helpen. Het werd neer gezet en gezegd suc6.

Peijnenburg

Na een pakketje te hebben ontvangen wat helemaal stuk was hebben ze direct en snel een nieuwe gestuurd

Henk Klaassen

Prima service, ook nadat de eerste zending beschadigd beek

Prima service

Goede service. Alleen zou het fijn zijn als de bezorging tot in huis levert. Ook als je 4 hoog woont!! Veel meer mensen zullen dan bestellen.

Klantvriendelijk en perfecte service.