Normaal gesproken goed. Maar nu heb ik een douche wand besteld van 95 cm breed, we maken hem eraan allemaal leuk. Ik denk nog “er blijft meer ruimte over dan ik dacht” nu blijkt dat ik een douche...Normaal gesproken goed. Maar nu heb ik een douche wand besteld van 95 cm breed, we maken hem eraan allemaal leuk. Ik denk nog “er blijft meer ruimte over dan ik dacht” nu blijkt dat ik een douche wand heb gekregen van 90 cm. Omdat hij er al aanzit laat ik het zo. Maar eigenlijk is het heel jammer dat ik niet eerst alles goed heb nagekeken. Verder altijd als ik iets ging kopen perfecte service.
Goed, en een korte levertijd.
Fransens
Perfect en goede levering
Prima product passend bij onze vraag. bestelling verliep soepel. helaas de levering niet. paar keer verkeerde informatie. telefonisch contact leverde op levering op bijvoorbeeld woensdag, mail gaf...Prima product passend bij onze vraag. bestelling verliep soepel. helaas de levering niet. paar keer verkeerde informatie. telefonisch contact leverde op levering op bijvoorbeeld woensdag, mail gaf aan dinsdag. uiteindelijk was het niet di.wo maar vrijdag. bij opening van het pakket (douchebak) bleek de erbij bestelde sifon niet aanwezig. Deze was na een telefoontje wel de volgende dag bij ons
Harry
Douchewand besteld en die werd netjes op de door mij aangevraagde dag bezorgd. Ook de chauffeur was zeer behulpzaam om de douchewand binnen te zetten. De douchewand was stevig ingepakt. Ben dus zeer...Douchewand besteld en die werd netjes op de door mij aangevraagde dag bezorgd. Ook de chauffeur was zeer behulpzaam om de douchewand binnen te zetten. De douchewand was stevig ingepakt. Ben dus zeer tevreden.
Jacques van der Putten
Goede en snelle service en een heel schappelijke prijs van het product.
Motia
De bestelling van de Drain ging gemakkelijk en het was binnen enkele dagen geleverd. Daar ben ik erg blij mee.