Prima snelle levering!

JHG. VAN DEN BERG

Op weg naar 't buitenland en op 't laatste nippertje besteld kon ik m'n bestelling - die door een betalingsstoring niet op tijd verzonden kon worden, toch nog meenemen. De medewerkers van Megadump... Op weg naar 't buitenland en op 't laatste nippertje besteld kon ik m'n bestelling - die door een betalingsstoring niet op tijd verzonden kon worden, toch nog meenemen. De medewerkers van Megadump zorgden er nl. voor dat ik de bestelde goederen op de route naar m'n vakantiehuis op kon halen, door deze met een medewerker mee te geven. Op zondagmorgen half 9 stond ik voor de deur, waar een goedlachse medewerker mij de goederen overhandigde. Top

FLUTSERVICE! VERKEERD BAD GELEVERD EN MOEST ZELF DE RETOURKOSTEN BETALEN. VOOR ONS GEEN MEGADUMP MEER!

Sandra

Aanvulling op eerdere feedback mbt marktplaats advertentie. In de advertentie werd een vrijstaaand bad aangeboden voor € 350. Er stond niet bij vermeld dat het om een showmodel of iets dergelijks... Aanvulling op eerdere feedback mbt marktplaats advertentie. In de advertentie werd een vrijstaaand bad aangeboden voor € 350. Er stond niet bij vermeld dat het om een showmodel of iets dergelijks zou gaan. De link naar de website werkte niet, omdat het avond was een mail gestuurd met de vraag of het bad nog te bestellen was. Dat was volgens de medewerker niet het geval omdat het om een showroom model zou gaan dat was verkocht.

Toen ik op de site zocht, kwam ik echter alsnog hetzelfde bad tegen maar nu voor € 899. Op de vraag of er dan wat aan de prijs gedaan kon worden gezien de gewekte verwachtingen was het antwoord nee en ook op het verzoek om de advertentie dan op zijns minst zsm te verwijderen werd niet ingegaan. ( Stond er al sinds 30-6-2017 op, nu 7-9-2017).

Na het schrijven van een negatieve beoordeling op deze site nav de gang van zaken kreeg ik het volgende bericht:
"Ik heb support al gevraagd om de advertentie te verwijderen.

Je bent namelijk de eerste die hier tegen aan loopt en dus is het ons niet eerder opgevallen.

We hebben meer dan 4000 advertenties op marktplaats en zodoende is dat voor ons niet bij te houden.

Ik heb met mijn leidinggevende overlegd. En ik mag u 3% korting aanbieden op het totaal.

Tevens zien we net een review binnen komen. Mijn collega vraagt of in dat geval de review offline gehaald kan worden.

Ik hoor het graag van u!"

Aangezien de 3% korting nog steeds heel ver van de aangeboden € 350 af lag heb ik geweigerd, waarna er nog een aanbod volgde voor 5% korting. Daarna werd benadrukt dat het erg jammer is zo'n negatieve recensie voor een verkeerd begrepen advertentie op marktplaats. Op het verzoek om de advertentie door te lezen en aan mij uit te leggen wat ik dan verkeerd begrepen had, kreeg ik dit antwoord: " Ik ben ook geenszins van plan om er een welles-nietes spelletje van te maken. Daar schiet niemand iets mee op. Ik ga de advertentie dus ook niet na lezen"

Positief: de advertentie wordt alsnog verwijderd.
Negatief: zonder dat de medewerker de eigen advertentie heeft bekeken is besloten dat niet aan de gewekte verwachtingen voldaan hoeft te worden.

Omdat ik verder veel positieve ervaringen zie mbt het gegeven advies en oplossingen met foutieve leveringen heb ik de beoordeling aangepast naar voldoende. Vond het wel zo eerlijk om het hele verhaal te vermelden zodat u een eigen oordeel kunt vormen voor u bij dit bedrijf iets aanschaft.

Frank

Prima, hele snelle service en perfecte levering
toiletborstel houder was niet aanwezig, deze word persoonlijk door een collega van megadump thuis bezorgd!

hele goede service.

R vogels

Alles goed verlopen netjes geregeld.

Kimberley

Goede service & goed product!

Fam van der Tuuk

We hebben ons toilet gerenoveerd en kregen een goede service. Tijdens het klussen kwamen we tegels tekort. Nieuw vol pak halen dacht ik,maar nee hoor ik kreeg gratis 2 tegels mee.
Superr!

G.Huisman

Megadump levert correct en snel en zeer voordelig!