Prettige contact, zowel telefoon als per mail. Afspraak is afspraak en er wordt met de klant meegedacht. De service is fantastisch!
Robert
Wat een service! Zojuist contact gehad met Daan van MegaDump Dalen. Of er maandag nog iets geleverd kon worden. Gelukkig kon dat, hoewel de tijd voor levering op maandag al verstreken...Wat een service! Zojuist contact gehad met Daan van MegaDump Dalen. Of er maandag nog iets geleverd kon worden. Gelukkig kon dat, hoewel de tijd voor levering op maandag al verstreken was. Door het harde werk van Daan en zijn collega's kan ik maandag toch verder met mijn klus.
Bedankt allemaal! Als ik nog eens wat nodig heb, weet ik jullie te vinden.
Samantha Botter
Al meerdere dingen besteld.... op mijn naam en die van mijn partner.... Een stortdouche laten bezorgen bij megadump zelf... mooi op tijd.... Badmeubel besteld bij megadump zelf, op de...Al meerdere dingen besteld.... op mijn naam en die van mijn partner.... Een stortdouche laten bezorgen bij megadump zelf... mooi op tijd.... Badmeubel besteld bij megadump zelf, op de site stond 3 tot 5 weken levertijd maar kunnen het al na een week halen.... super.. Altijd vriendelijk personeel met de insteek u zo goed en snel mogelijk te helpen....
Top. Snelle levering!
Top. Snelle levering
Ine de Rijck, Reuver
Zeer positief, ze hebben hun uiterste bedt gedaan, om samen met mij Nasr de beste oplossing te zoeken.
Wat onderdelen vergeten te leveren. Moest er 2 keer voor bellen