Spiegel besteld maar deze kwam gescheurd aan. Meteen een nieuwe opgestuurd. Keurig geregeld!

N Ruizendaal

We hebben een bestelling gedaan en zouden 2 dagen later de bestelling ontvangen.
5 dagen later nog niets gehoord. Toen heb ik contact opgenomen en bleek de fout bij de transporteur te liggen....
Ik werd direct terug gebeld door megadump dalen dat de bestelling met een uur zou bezorgd worden en dat was inderdaad zo.

Goede service!
Nieuwe w.c.bril gekregen ondanks dat garantie was verlopen>

Super!

Renate Laracker

Prima service en tijdige levering. Groot assortiment. Zeer tevreden!

Zeer positief. Na de online bestelling werd ik gelijk gebeld.

(Bewerkt)

Een nadeel was dat jullie niet doorgegeven hadden wanneer de bestelling werd geleverd
Echter jullie onmiddelijke telefonisch reactie is meer dan positief te noemen

Prima service! Ik werd zelfs gebeld om te overleggen wanneer de douchecabine bezorgd zou worden.

Bestellen was makkelijk. Er werd rekening gehouden met de datum van afleveren.
Bestellen was makkelijk. Er werd rekening gehouden met de datum van afleveren.
De chauffeur belde van tevoren om te melden dat ze samen de inhoud van de doos wilde bekijken, omdat de doos er niet goed uit zag aan de buitenkant. Er was een kant helemaal ingedeukt en op een paar plekken was het karton gescheurd. Gelukkig bleek de inhoud niet beschadigd te zijn.

Nanno Lambooij

Snelle levering van uitstekende douchedeur