Topservice in meedenken!

Goed snelle levering

W. Ottens

Goed geholpen en vriendelijk mensen die daar werken, ik zal er zeker weer naar toe gaan

RHZ

Snelle service, goede communicatie,

W.H. Everts

Prima produkt en volgens afspraak geleverd.
Prima produkt en volgens afspraak geleverd.
Een grote verbetering die is aan te brengen betreft de gebruiksaanwijzing! Die bevatte praktisch alleen maar plaatjes en geen tekst en de wel aanwezige tekst was alleen maar in soms onduidelijk Engels. Desondanks is het gelukt om de douchecabine goed te plaatsen!

D. de Vogel

Overzichtelijke website, snelle levering en een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Top!
Zeker aan te bevelen!

H. Gravendeel

Erg positieve ervaring . Wij hadden 2 douches besteld, die niet leverbaar bleken bij de leverancier. Hierover werden wij direct d.w.z. de volgende dag teruggebeld. Er werd meegedacht over... Erg positieve ervaring . Wij hadden 2 douches besteld, die niet leverbaar bleken bij de leverancier. Hierover werden wij direct d.w.z. de volgende dag teruggebeld. Er werd meegedacht over alternatieven en uiteindelijk hebben we die tegen een mooie prijs via Medgadump Dalen bij de leverancier kunnen bestellen. Prima bemiddeling. Er zijn korte lijnen. Ik heb wel 1 tip. Iets sneller op een mailbericht reageren zou de service naar een topniveau brengen. Telefonisch contact en terugkoppeling is goed!

Ronny

Perfecte gang van zaken TOP

Snelle levering, eenvoudige montage

Jacco

Goede service, snel geleverd. Goed meegedacht over alternatieven vanwege een out of stock gevalletje.