Man

Snelle levertijden en klantgericht. Verpakkingsmateriaal was goed en stevig.

Ter plekke in de zaak ea uitgezocht en besteld, later via de webshop nog iets besteld. En alles tegelijk keurig thuisbezorgd.

Bert Driessen

Uitstekend ! Er waren wat problemen met de levering van 1 artikel maar mails daarover werden door Ralph Levelink van MegadumpDalen heel snel en correct behandeld. Dat maak je niet snel mee bij... Uitstekend ! Er waren wat problemen met de levering van 1 artikel maar mails daarover werden door Ralph Levelink van MegadumpDalen heel snel en correct behandeld. Dat maak je niet snel mee bij webwinkels maar hier dus wel. Heel erg correct afgehandeld door de persoonlijke inzet van Ralph.

Poyraz

Snelle levering en netjes verpakt. Goede communicatie over wanneer het geleverd zou worden. Op tijd!

Stoker en Ploeger

We hadden tegels besteld via de site voor in de keuken, meteen even achteraan gebeld, en waren niet op voorraad op dat moment op dinsdag, de verwachting was pas donderdag of vrijdag, maar tot onze... We hadden tegels besteld via de site voor in de keuken, meteen even achteraan gebeld, en waren niet op voorraad op dat moment op dinsdag, de verwachting was pas donderdag of vrijdag, maar tot onze vreugde waren ze vrijdag morgen al geleverd. Super snelle levering dus erg tevreden mee. Mochten wij weer wat nodigitale zijn bestellen. Wij er zo weer.

Jack Jansen

Per ongeluk had ik 2 bestellingen geplaatst waarvan 1 bestelling net niet 150 euro was, na een belletje kreeg ik netjes de verzendkosten terug gestort.

J.W. G.

Uitstekend

Voor het plaatsen van de order per mail contact gehad. Dit verliep soepel en naar tevredenheid.

De Klussenier

Goede afspraak en nette levering

Beers

Prima service, ook als een artikel niet op voorraad is wordt dit netjes telefonisch gemeld.