Harmen Kamp

Wij zijn prima geholpen en zullen dit doorvertellen!

Amber Horst

Goed niets over te klagen

Toiletrolhouder in de verkeerde kleur besteld. Op de dag van verzending een mail gestuurd over deze vergissing en alles kwam goed.

Jack Canton

Super snelle levering.

Guy

Prima adres voor Betaalbaar sanitair. Makkelijk bestellen. Snelle levering.

Erik

Wij hebben nieuwe badkamer uit dalen gehaald , heel veel kapot materiaal zat er tussen kranen die niet werken sifon dat lek was en de glazen wand die niet goed was . Al met al heeft de installateur... Wij hebben nieuwe badkamer uit dalen gehaald , heel veel kapot materiaal zat er tussen kranen die niet werken sifon dat lek was en de glazen wand die niet goed was . Al met al heeft de installateur heel veel extra uren gemaakt en die moeten wel betaald worden .

En meneer Nick die in dalen werkt zegt bij elk onderdeel, ja heel goed spul nooit klachten over gehad . Mooi verkoop praatje maar dat kan natuurlijk niet.

martijn

Super service, koffiestaat klaar en er word tijd voor je gemaakt, en de nazorg(vragen over product, advies en ruilen)is super, in overleg is alles mogelijk!

Jeffrey

Slechte ervaring. Vrijdag voor 12 uur besteld. Product was voorradig. Kreeg hem woensdag in huis en nog beschadigd ook

Goed. Beter nog wanneer de bestelling kan worden gevolgd dit om thuis te zijn bij aflevering.

Goed Aflevering behoeft volgen van de bestelling zodat men thuis kan bepalen om aanwezig te zijn.
Niet iedereen heeft leuke buren en de pakjesman verdient dan ook minder (2nd call)