Wederom een bestelling gedaan vanwege een mooi product voor een gunstige prijs. Ondanks drukte bij het ophalen netjes en snel geholpen.
Snelle en correcte levering
Rubke
Top
HH Advies Renovatie
Goede website en snelle afwerking/aflevering
CM Meijer
Erg tevreden met alle materialen die wij gekocht hebben voor een totale verbouwing van onze douche ruimte Productie problemen bij leveranciers zijn snel en accuraat op gelost
M Folkerts
Douchewand gekocht bij megadump dalen. Goede keuze kunnen maken door overzichtelijke internetpagina. Na bestellen en betalen snelle en goede levering op thuisadres. Zeer tevreden.
Douchedeur besteld en geleverd. Nog niet geïnstalleerd en zit nog in de verpakking, dus nog geen idee of alles perfect is :-)
Het bestellen ging goed. Echter was de levering slecht, de koerier bezorgde niet verder dan het hek terwijl mijn woning nog 100meter verderop was. Hierdoor moesten we de wand van volgens zeggen...Het bestellen ging goed. Echter was de levering slecht, de koerier bezorgde niet verder dan het hek terwijl mijn woning nog 100meter verderop was. Hierdoor moesten we de wand van volgens zeggen 70-80 kg nog zelf naar de voordeur slepen.