Vlotte afhandeling van bestelling. Ruime keuze

Petronella

Goed geholpen door telefonisch contact te hebben gehad en alles naar wens gegaan

Jammer maar onze bestelling duurde wel erg lang 3a5 dagen levertijd zijn inmiddels al 14 hopelijk morgen eens

dewever

Zelden zo een goeie klantvriendelijke service gezien op het internet.
Ik had de pech dat mijn wastafel gebroken toe kwam door een fout van de transporteur.
Zoiets kan gebeuren.
Ik...
Zelden zo een goeie klantvriendelijke service gezien op het internet.
Zoiets kan gebeuren.
Ik werd echter ongelooflijk positief verrast door Megadump die zonder zware administratie mij een nieuwe wastafel opstuurde.
Ik stond als klant duidelijk centraal en mijn behoefte primeerde.

Ik keer zeker tevreden terug naar hun webwinkel.

Ruime keuze- betaalbaar-meedenkend personeel.

Berthil en Nienke

Onze volledige badkamer hier besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit, prijs en vriendelijke personeel!

Richard

Alles bij elkaar: ruim assortiment. Ik ben bij Megadump Dalen beland via internet, simpelweg vanwege de prijs. Ik was verbaasd over de keuze, prijs en flexibiliteit. Leuke werknemers, kundig waarbij... Alles bij elkaar: ruim assortiment. Ik ben bij Megadump Dalen beland via internet, simpelweg vanwege de prijs. Ik was verbaasd over de keuze, prijs en flexibiliteit. Leuke werknemers, kundig waarbij je niet het gevoel hebt dat er iets aangesmeerd moet worden: men neemt ruim de tijd voor de klant.
Heb nog niet eerder een review geschreven, vond dat nooit nodig, maar voor nu heb ik een uitzondering gemaakt.

F.ter Arkel/ A.Meijer

Prettige samenwerking, klantvriendelijk, goede service !
Prettige samenwerking, klantvriendelijk, goede service !
Wij hadden een nabestelling geplaatst en door een telefoontje van Megadump naar de leverancier werd dit een extra snelle levering. De kosten hiervan nam Megadump voor hun rekening wat ik een TOP service noem!
Met dank aan verkoper Daan !!!!!!

Prima service

Tijdens het advies en de aankoop van alle producten zeer positief over het bedrijf en de medewerker. De verkoper adviseerde ons om iets meer tegels mee te nemen, met de belofte: "alles wat over is,... Tijdens het advies en de aankoop van alle producten zeer positief over het bedrijf en de medewerker. De verkoper adviseerde ons om iets meer tegels mee te nemen, met de belofte: "alles wat over is, kunt u retourneren". Volle dozen met tegels en lijm!!! Maar dit bleek nadien niet mogelijk. Heel misleidend dus!! Je kunt teveel ontvangen tegels, welke nog volop in de winkel staan, NIET RETOURNEREN!!!