Is de eerste keer maar ben zeer tevreden hoe het allemaal verloopt
particulier
Mastop
Keurig product en erg nette aflevering.
Sylvia
Bestellen via site was eenvoudig. Betalen ging snel. Levering vlot. Maar ...!!! Toen bleek dat er een probleem was met het product, een constructiefout (die gewoon onder garantie hoort te vallen)...Bestellen via site was eenvoudig. Betalen ging snel. Levering vlot. Maar ...!!! Toen bleek dat er een probleem was met het product, een constructiefout (die gewoon onder garantie hoort te vallen) werd ik afgewimpeld, werd de schuld op mij geschoven, enz. Uiteindelijk een badkamerspecialist erbij gehaald om probleem zoveel mogelijk te verhelpen, zodat ik de douchecabine in elk geval kon gebruiken zonder verdere schade aan te richten. Van Megadump geen enkele hulpvaardige reactie gehad. Super slecht ! Bestel hier nooit meer wat.
Carolien Kreijkes
Wij zijn super tevreden over de service , wij hadden een spontane barst in onze toiletbril en hebben hierover een mail gestuurd en direct werd er gereageerd dat ze een oplossing zouden zoeken en...Wij zijn super tevreden over de service , wij hadden een spontane barst in onze toiletbril en hebben hierover een mail gestuurd en direct werd er gereageerd dat ze een oplossing zouden zoeken en alles is super snel en goed opgelost. Dit is nog eens service
Herrewijnen
Heb produkt nog niet ontvangen dus kan het niet beoordelen
Jeroen Vos
Beste, meneer, mevrouw, op 8 februari heb ik een kraan besteld en deze heb ik helaas nog niet ontvangen. Het stond vermeld in het factuur, echter omdat ik gekozen heb op achteraf te betalen, zodat...Beste, meneer, mevrouw, op 8 februari heb ik een kraan besteld en deze heb ik helaas nog niet ontvangen. Het stond vermeld in het factuur, echter omdat ik gekozen heb op achteraf te betalen, zodat ik kan controleren of de kraan past. ik heb al de betalingslink ontvangen en is 14 dagen geldig, waarvan nu al 7 dagen zijn verstreken zonder dat ik het product heb ontvangen. Dit vind ik jammer. Dit is het enige waarop ik jullie service kan beoordelen. Websit is overzichtelijk en vriendelijk in gebruik. Groet, jeroen
Driessen
Ok.fijn