J van Schyndel

Kwaliteits produkten, snelle levering, goede service

Richard Meiringh

Ria westerman

Tegels en sanitair gekocht

N

Snelle afhandeling, overzichtelijke site

Harry Reinink

Goed, maar als er op de site staat dat je er kunt pinnen bij afhalen en dat toch niet kan vanwege Corona dan had men dit toch even moeten vermelden op de site, verder goed afgehandeld.

V.Franssen-Bleijlevens

Schandalig heb een wc pot besteld, we zijn er dringend op aan het WACHTEN zou verleden week woensdag of vrijdag geleverd worden echter NIETS, donderdag kregen wij een telefoontje levering zou... Schandalig heb een wc pot besteld, we zijn er dringend op aan het WACHTEN zou verleden week woensdag of vrijdag geleverd worden echter NIETS, donderdag kregen wij een telefoontje levering zou absoluut gisteren maandag gebeuren wij zouden vrijdag een telefoontje ontvangen hoe laat de levering zou zijn .weer GEEN TELEFOONTJE EN GISTEREN GEEN BESTELDE TOILETPOT.Bij onze installateur moet een nieuwe afspraak gemaakt worden .ik wil mijn betaald geld retour jullie komen de beloftes niet na dus geen interesse meer.een beetje communicatie naar de klant toe als er een stagnatie is zou al helpen, zo dat je niet een hele verloren vrije dag aan het wachten bent en jullie vragen dan doodleuk om een feedback terwijl de levering uitblijft.geef je nog 2 dagen de tijd anders zoals aangegeven donderdag mijn geld terug

Ikke

Erg lange bezorgtijd

J Beunen

Klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit

Ad Oomen

Goede ervaring ondanks alle problemen rond Corona

Sophie

Ik heb mijn product nog niet ontvangen dus beetje vreemd om nu al feedback te vragen aan mij als klant.