Frank Blom

Ik heb een goede deal kunnen maken met online tegel lijn te bestellen. Afgeleverd in aofgesproke termijn. Prima voor elkaar.

Johnny

Supper goed, was opzoek naar een regendouche en vondt deze hier snel al 5 tientjes goedkoper dan andere websites!

D. Herder

Goede service

Bert Gernaat

Prima, dagje later bezorgd dan de gelijktijdige bestelling bij collega Megadump Nunspeet, maar verder geen klagen alles klopte.

Jennemiek

Ik kreeg een snelle reactie via mail om de afleverdatum ( voor de twee Differnz Lombok Riverstone Grijs waskommen ) te bespreken nadat de snelle afleverdatum mij niet paste. Het werd netjes op de... Ik kreeg een snelle reactie via mail om de afleverdatum ( voor de twee Differnz Lombok Riverstone Grijs waskommen ) te bespreken nadat de snelle afleverdatum mij niet paste. Het werd netjes op de afgesproken datum geleverd. De sms met de tijds-indicatie heb ik overigens niet ontvangen. Ook zijn de waskommen iets anders van kleur dan verwacht (meer bruin dan grijs), maar ik weet uit ervaring dat productfoto's en de echte kleur vaak verschillen.

installatietechniek Leo Hoesstee

(Bewerkt)

Douchebak besteld vervolgens 2 weken op gewacht terwijl op de webside stond vooradig , vervolgens ontvangen met transportschade
gebeld en gemaild inmiddels 2 weken verder en nog steeds niks...
gebeld en gemaild inmiddels 2 weken verder en nog steeds niks gehoord van megadump ze willen eerst overleggen met de leverancier, maar hier heb ik toch geen zaken met gedaan . graag wil ik het bedrag teruggestort maar geen respons

installatietechniek Leo Hoesstee

Slecht bedrijf
negatieve feedback wordt niet openbaar gezet

Heemskerk

Niets ontvangen nog.