Ik

Matig, eerste bestelling maar doe ik niet meer. Foto op de webshop kwam niet overeen met het geleverde product.

Levertijd

M.Penninx

Duidelijke web site ,en goede service

Snel kontakt en snelle levering

A. Aerts

Er was verwarring omtrent de levering. Kreeg bericht dat eea op vrijdag geleverd werd. Ik had op het formulier de voorkeur voor de maandag aangegeven. Telefonisch slecht bereikbaar en toen er... Er was verwarring omtrent de levering. Kreeg bericht dat eea op vrijdag geleverd werd. Ik had op het formulier de voorkeur voor de maandag aangegeven. Telefonisch slecht bereikbaar en toen er contact was, kwam er geen oplossing. De vrijdag thuis gebleven maar niemand kwam opdagen. 's-avonds bericht dat ze de maandag kwamen leveren. Bedrijf met track en trace. Toen liep alles wel goed. Netjes afgeleverd en het bestelde was toppie in orde. Jammer van de weg gegooide dag.

Goed bedrijf die het bestelde artikel afleverde
Perfect artikel van goede kwaliteit.

Wachtende klant

Niet tevreden. 5 dagen levertijd wordt steeds uitgesteld. Met zekerheid zeggen wanneer er wel geleverd wordt kan meneer ook niet aangeven aan de telefoon. Wij bestellen hier niet meer.

Wim

Snel, correct en tegen een scherpe prijs

Snel, correct en tegen een scherpe prijs

Egbert

Top

Annemiek Brink

Zeer goed

Snelle levering, mooie producten, goede prijs. Prima service

Alina Sempel

Duurde even met de bezorging maar na1 keer contact kwam het goed

Keurige afhandeling

Schalk

(Bewerkt)

Bestelling netjes ontvangen . Bericht ervan gekregen. Alleen kloppen de 3 tot 5 werkdagen niet. Donderdag een week geleden besteld en nog niks over de afleverdatum gehoord. Ik hoop toch op korte... Bestelling netjes ontvangen . Bericht ervan gekregen. Alleen kloppen de 3 tot 5 werkdagen niet. Donderdag een week geleden besteld en nog niks over de afleverdatum gehoord. Ik hoop toch op korte termijn de bestelling binnen te krijgen.

Vorige bestelling 3 jaar geleden wel perfect .

Karel Takken

Prettig bedrijf.

Goed advies en komen na wat ze afspreken.