p.lips

Snelle en keurig afgeleverd precies wat er op de site staat

alles zit er bij wat benodigd is en prijstechnisch goed

Kees

Had mooi mooi badkamer meubel willen kopen maar had nog wat vragen. Aan de telefoon konden ze me niet helpen maar als ik zou mailen met de vraag (welk badmeubel is geschikt voor een afvoer naar de... Had mooi mooi badkamer meubel willen kopen maar had nog wat vragen. Aan de telefoon konden ze me niet helpen maar als ik zou mailen met de vraag (welk badmeubel is geschikt voor een afvoer naar de grond_ zou iemand anders mij verder helpen. Nooit meer wat gehoord. Blijkbaar verkoopt men genoeg of zo?

Website ziet er prima uit

patriek

Heel goed

rappe verzending,vriendelijk antwoord via e-mail

retz

snelle levering

Taurus Riooltechniek

Prima bedrijf komt alle afspraken na

makelijk bestellen en snel geleverd

Meijer

Nvt

Contact met bedrijf

Marga

Positief

op tijd geleverd en afspraken nakomen

van der heijden

(Bewerkt)

Het ontvangen pakketje was al eens eerder open geweest en er ontbraken onderdelen. Omdat ik snel verder moest, heb ik die in een andere winkel gekocht. Hierdoor teleurgesteld in dit bedrijf dat je... Het ontvangen pakketje was al eens eerder open geweest en er ontbraken onderdelen. Omdat ik snel verder moest, heb ik die in een andere winkel gekocht. Hierdoor teleurgesteld in dit bedrijf dat je zo iets opstuurt wat niet compleet is. Dit kenbaar gemaakt via de Feedback company en vervolgens nam Megadump Tiel zelf contact op. Vroegen uiteindelijk wat er ontbrak en wilden me compenseren. Deden er zelfs nog iet bij vanwege de tijd die het gekost had. Een klacht is een kans om te laten zien wat je kunt betekenen voor een klant en dat hebben ze in dit geval dan ook zeker gedaan. Netjes zoals jullie dit opgelost hebben!

Nemen klant tevredenheid erg serieus