Slechte service, en je krijgt een artikel binnen die je niet besteld heb!!

Peter Currie

Hele goede ervaring. De bestelling is snel bevestigd en op tijd geleverd.

Communicatie!

Thuis

Goede voorlichting, correcte levering, goede prijs.

Goede website, correcte levering, goede prijs.

Van Der Kolk

Wij Zijn Zeer Tevreden Over Dit Bedrijf

Van Der Kolk

Perfect, En Een Snele Levering

Drommel

Bestellen ging prima, uiteindelijke opsturen en leveren wat lastiger.
Bestellen ging prima, uiteindelijke opsturen en leveren wat lastiger.
Een bestelling over drie leveringen uitsmeren is op zich prima, maar om nu voor elke bestelling opnieuw gebeld te worden dat het adres onbekend is, is jammer. kan wel zeggen dat het probleem bij DHL ligt, maar magadump schakelt DHL in.

Contact met megadump is uitstekend. Zou DHL bellen als ze het adres niet kunnen vinden zou het perfect gaan.

Hayat

Ik vind t jammer hoe t bezorgen is gegaan de bezorger wilde me bestelling niet naar boven brengen ik ben twee dagen ziek geweest me nek en me schouders deden veel pijn ik ben een vrouw van 1.63 en... Ik vind t jammer hoe t bezorgen is gegaan de bezorger wilde me bestelling niet naar boven brengen ik ben twee dagen ziek geweest me nek en me schouders deden veel pijn ik ben een vrouw van 1.63 en moest een doos van 40 kilo en 2meter bij 1.20 in mijn eentje naar boven brengen ik heb een lift de bezorger had een steekkar het was een kwestie van 1 min werk en de bezorger was ook asociaal

Ik ben wel blij met me douche wand

Pietmeulen@gmail.com

Overzichtelijke site en gewenste product makkelijk te vinden

Snelle levering.

H.J.Blonk

Correcte dienstverlening en betaalbare producten

het traceren van de bestelling

Vereschildt

Alles goed geregeld en op tijd volgens afspraak

Vriendelijk