Bas

Producten zijn goed en niet duur, op internet onderdelen voor een kraan besteld die ik met spoed nodig had en die de volgende dag binnen zou zijn. 3 dagen op moeten wachten. De track en trace van... Producten zijn goed en niet duur, op internet onderdelen voor een kraan besteld die ik met spoed nodig had en die de volgende dag binnen zou zijn. 3 dagen op moeten wachten. De track en trace van dhl werkte niet en na meerdere keren bellen moest ik maar afwachten tot het zou komen. Bezorging dus slecht.

Prijs

prive

Snelle levering en prima prijs.

snelheid

langenberg

Alles volgens afspraak geleverd

goede medewerkers met verstand van zaken

Tamara van Bilsum

Jan

Nette aflevering

Martin Verhaar

Snelle levering, fijn om kleine artikelen die moeilijk te vinden zijn kunt bestellen

ron van drimmelen

Fantastisch

snelle levering en een geweldig product!!!

Oomen

GOED

SNELHEID

Alberts

Het door mij bestelde product bleek niet meteen leverbaar, dit was op de website niet aangegeven en werd ook niet vanuit hun gecommuniceerd. Toen ik zelf contact op heb genomen omdat ik me af vroeg... Het door mij bestelde product bleek niet meteen leverbaar, dit was op de website niet aangegeven en werd ook niet vanuit hun gecommuniceerd. Toen ik zelf contact op heb genomen omdat ik me af vroeg waarom ik nog niets ontvangen heb werd me pas medegedeeld dat het product pas een week later bij hun weer op voorraad zou zijn.

Medewerker van de klantenservice was wel erg vriendelijk.

Jan Zelf

Vriendelijke en fijne service

Goede prijs kwaliteit verhouding. Gert en Caspian zijn toppers!