Verkeerde douche deur geleverd maar werd zeer snel opgelost
Spelen zeer kort op de bal
Rijnsewijn
Lang wachten, zowel aan de telefoon als op m'n bestelling. Eerste keer 35 minuten in de wacht, 2e keer 13 minuten.
Vonck
Snelheid
Alican
Snel en goed materiaal
Netjes
David van Binsbergen
Komt afspraken van levertermijn niet na. Telefonisch slecht bereikbaar. Laat je lang in de wacht staan. Uiteindelijk persoonlijk langs gegaan en weten niet wat de status van de order is.
Mooie producten.
Dees
Goed betrouwbaar bedrijf. Luca inbouwnis erg mooi
correcte levering
Reijnen
Product naar wens.
Prijs/kwaliteit goed
Theo van der Rijt
Op 2 augustus heb ik goederen besteld en betaald. Omdat ik na ruim twee weken nog niets had vernomen heb ik gebeld naar de afdeling waar ik besteld had. Die dachten dat ik nog niet betaald had en...Op 2 augustus heb ik goederen besteld en betaald. Omdat ik na ruim twee weken nog niets had vernomen heb ik gebeld naar de afdeling waar ik besteld had. Die dachten dat ik nog niet betaald had en dus was mijn bestelling nog niet in gang gezet. Blijkbaar is de communicatie tussen de afdeling betalen en de afdeling bestellen, niet op orde. Uiteindelijk opgelost. Het maken van een afleverdatum verliep prima. Het afleveren zelf verliep chaotisch. Blijkbaar wist Megadump niet als de transporteur het liet afweten. Communicatie fout
De problemen zijn op een vriendelijk manier en oplossing gericht behandeld en opgelost.