C.M. van Riet

Goed bereikbaar per telefoon & daadwerkelijk een levering binnen één werkdag?

Super snelle levering!

l van wijk

Ondanks de naam MegaDUMP waren we zeer tevreden niks gedumpt. Keurig verpakt en erg op tijd

mooie artikelen die ik niet zag bij andere bedrijven. Zoals handdoekenhngers voor aan de glazen douchewand

Tom van Wassenberg

Goede snelle levering

duidelijke communicatie

Carlijn Thielen

Van de bestelling van 2 douchegordijnen maar één exemplaar ontvangen. Na een klacht per mail een snelle reactie met oplossing ontvangen.

Jullie waren de enige die ik vond met douchegordijn van 120 x 200.

J

Ben te vrede.

Snel geleverd.

Sandra

Superpositief

Kennis van zaken, klantvriendelijk, meedenken

HMK

Keurige en snelle service vanuit klantenservice

snelheid en duidelijkheid beantwording

Lisanne

Hele goede service! Wij hadden “last minute” een product nodig. Ik heb naar het bedrijf gebeld en er werd goed mee gedacht. Ze hebben hun best gedaan om het product zo snel mogelijk te versturen.... Hele goede service! Wij hadden “last minute” een product nodig. Ik heb naar het bedrijf gebeld en er werd goed mee gedacht. Ze hebben hun best gedaan om het product zo snel mogelijk te versturen. Erg vriendelijke en fijne communicatie.

Vriendelijke en duidelijke communicatie
Meedenkend

H.singh

Ik heb een inbouw toilet gekocht enthuis bezord en gratis vriendelijke medewerkers van de winkel

Goedkoop en snel en gratis geleverd

Hans

Voor het eerst een bestelling geplaatst met een positief resultaat

Duidelijke website en beschrijving van de producten. Positief van de bestelling plaatsen tot ontvangst van het product.
Zou wel een andere bezorger kiezen (Dpd) .Ben de hele dag thuis gebleven...
Zou wel een andere bezorger kiezen (Dpd) .Ben de hele dag thuis gebleven om bestelling in ontvangst te nemen, echter bezorger neemt nog niet eens de moeite om aan te bellen, stuurt gewoon vanuit de auto een berichtje met de mededeling : heb u helaas thuis niet aangetroffen U kunt het pakket morgen bij een service punt in de buurt (> dan 4 km) ophalen. Klacht ingediend bij Dpd maar geen reactie ontvangen. Bijzonder slechte service. Moet dit toch even kwijt. Mag duidelijk zijn dat het niet aan Megadump Tiel ligt.