Snelle levering en goede service. Problemen/fouten snel opgelost

snel oplossen

A.a

Goed, en snelle levering. Denken met je mee wanneer iets niet direct leverbaar is.

De snelheid waarmee je word geholpen als er iets niet goed gaat.

Marian

Ik was op zoek naar een onderdeel van een doucheset dat niet meer in de handel is. Alleen het merk was bekend bij mij. met fotos en veel vragen is de firma Megadump achter het model gekomen en heeft... Ik was op zoek naar een onderdeel van een doucheset dat niet meer in de handel is. Alleen het merk was bekend bij mij. met fotos en veel vragen is de firma Megadump achter het model gekomen en heeft er nog een gevonden. Ben er erg lij mee

Goed luisteren naar de vraag.

(Bewerkt)

We hadden een moeilijke start

Snelle reactie probleem inmiddels verholpen

Gebeld met het bedrijf omdat ik iets na een bepaalde datum wilde hebben en daar werd gezegd dat ik dit tijdens het bestellen kon doen. Keurig ingevuld maar daar is niets mee gedaan. Het pakket kwam... Gebeld met het bedrijf omdat ik iets na een bepaalde datum wilde hebben en daar werd gezegd dat ik dit tijdens het bestellen kon doen. Keurig ingevuld maar daar is niets mee gedaan. Het pakket kwam tijdens onze vakantie wat erg onhandig was.
Het product was wel goed.

Jo Wetzelaer

Kwa prijs is het prima

Douchegordijn nog steeds niet geleverd?

Vriendelijk en correct aan de telefoon.

Snelle en nette levering, tevens geen gezeur toen bleek dat er iets niet naar onze wens was, erg netjes en snel opgelost.

Snel en goed geholpen, klantvriendelijk, nette levering

Besteld douchegordijn nog niet geleverd

Vriendelijk en correct aan de telefoon