G Jens

Snelle levering; goede prijs;
Een van de producten bleek te groot en deze kon ik gemakkelijk retourneren.

Prijs

Eenvoudig te bestellen en te betalen. Prima en snel geleverd

P. Ruijs

Uitstekend geholpen

Goed advies, duidelijk, snelle levering

Prima snelle levertijd en goede communica

Prijs kwaliteit

Gijsbert

Snelle levering, scherpe prijzen, fijn contact

A van der Laan

Zeer snelle levering, en goed product

A.C.M. Tesson

Heel slechte ervaring. Ten eerste werd de douchewand niet bezorgd op de afgesproken dag. Ik kreeg een mailtje dat hij woensdag bezorgd zou worden, maar toen ik dinsdags thuis kwam lag er een... Heel slechte ervaring. Ten eerste werd de douchewand niet bezorgd op de afgesproken dag. Ik kreeg een mailtje dat hij woensdag bezorgd zou worden, maar toen ik dinsdags thuis kwam lag er een briefje in de bus dat ik niet thuis was.
Toen hij dan eindelijk op vrijdag bezorgd werd, wij wonen twee hoog met een lift, lieten ze hem beneden in de hal staan , want hij was 60 kg en dat mochten ze niet naar boven brengen. Hij werd notabene op wieltjes naar binnen gebracht, ze hadden hem zo de lift in kunnen rijden en boven ons appartement in. Nee nu moest mijn zoon van zijn werk afkomen en hem in de lift zetten en ons appartement in brengen. Schandalige service!

Nee.

Limburgse

Fijn dat er keuzes zijn voor de 'kleine beurs'!!!

De communicatie met dit bedrijf is héél goed!

k de koning

Alles top maar de bezorging was een hork
het transport bedrijf wat jullie hier voor gebruiken moet je gelijk dumpen
de bezorger was een onbeschoft die te beroerd was om het scherm...
Alles top maar de bezorging was een hork
het transport bedrijf wat jullie hier voor gebruiken moet je gelijk dumpen
de bezorger was een onbeschoft die te beroerd was om het scherm binnen te zetten
Mijn vrouw was van de trap gevallen de dag hiervoor en kon niks maar moest gewoon helpen anders liet meneer hem buiten staan
had hij moeten doen als ik thuis was geweest sorry maar bestel nooit wat bij u

Diverse artikelen gekocht wat problemen met de siliconen dopjes van het douchepaneel. Overleg gehad met megadump tiel hierover. Zii kwamen toen met het voorstel wij kregen een heel nieuw... Diverse artikelen gekocht wat problemen met de siliconen dopjes van het douchepaneel. Overleg gehad met megadump tiel hierover. Zii kwamen toen met het voorstel wij kregen een heel nieuw douchepaneel en een fles schoonmaakmiddel erbij helemaal gratis. Dat is toch wel een hele goeie service. Bedankt Megadump Tiel. Wij zijn hier heel blij mee.

Goede service.