Jan Diemen

Voor de eerste keer iets besteld bij Megadump
Prima verlopen product snel en correct geleverd.
De mogelijkheid om achteraf te betalen kan ook

Achteraf kunnen betalen.

Na bestelling en betaling van het product merkte we dat er een levertijd van 2 weken op zat, werd aangegeven met bijzonder kleine lettertjes, zou netter zijn wanneer dit duidelijk werd... Na bestelling en betaling van het product merkte we dat er een levertijd van 2 weken op zat, werd aangegeven met bijzonder kleine lettertjes, zou netter zijn wanneer dit duidelijk werd vermeld.
Na twee keer bellen en mailen werd de bestelling na 16 dagen geleverd.

Hanneke

Online bestelling geplaatst. Eerst duurde het even voordat de bestelling verzonden werd, was één artikel wat later op voorraad, daarna keurig geleverd op afgesproken tijd/plaats. Eén kraantje was... Online bestelling geplaatst. Eerst duurde het even voordat de bestelling verzonden werd, was één artikel wat later op voorraad, daarna keurig geleverd op afgesproken tijd/plaats. Eén kraantje was niet juist (net ander typenummer) en daarop contact gehad met de klantenservice. Ik werd direct netjes te woord gestaan en geholpen. Nieuwe kraantje werd direct besteld en het verkeerde kon ik met het bijgeleverde retouretiket gemakkelijk retourneren.

Gemakkelijk contact met de klantenservice, zowel per telefoon als mail.

Niko

Topservice, was ook echt de volgende ochtend in huis

Carlo

Glasplaat besteld. Prima geleverd!

Prijs en voorraad

Bart Jaspers

Kraan kwam 2 dagen later als de afspraak was. Ik heb gebeld wanneer de kraan geleverd zou worden. Er werd gezegd hij komt zeker morgen. Dit was niet het geval en uiteindelijk kwam de bestelde kraan... Kraan kwam 2 dagen later als de afspraak was. Ik heb gebeld wanneer de kraan geleverd zou worden. Er werd gezegd hij komt zeker morgen. Dit was niet het geval en uiteindelijk kwam de bestelde kraan pas donderdag.

Resultaat was dat onze monteur niet door kon met de opdracht. Ook is er na bestelling niets per e-mail meer gecommuniceerd anders dan de factuur.

Ze hebben maandag wel terug gebeld toen ze dit toegezegd hadden.

Sarius Kruijer

Super service. had een douche wand besteld maar deze bleek 10 cm te breed te zijn. Had 90 cm besteld maar moest 80 cm hebben. Zonder problemen kunnen omruilen.

Carla Slingerland

Heel goede ervaring snel en goede levering

Ivo Hofman

Slecht! adviseer om hier niks meer te kopen.
Buitenkraan besteld, krijg vervolgens een andere kraan. factuur en pakbon product nummer komt ook niet overeen.
Mail gestuurd naar info,...
Slecht! adviseer om hier niks meer te kopen.
Mail gestuurd naar info, geen reactie ontvangen.
4 x gebeld, en is mij beloofd dit uit te zoeken en ik zou een terug koppeling krijgen. Niet gehad.
Nogmaals bellen, En nu heel direct en boos en teleurgesteld. Is direct uitgezocht, snelle terug koppeling alleen helaas product niet leverbaar en staat ook niet meer in de webshop. En dat krijg ik pas te horen na 1 week. En het ergste, Ik heb er zelf achteraan moeten zitten. Geen initiatief vanaf jullie kant. Vervangende product is goedkoper dan het aankoopbedrag. Voor RMA bezoek de website.. Vraag om korting, moet je even op de mail zetten. kortom, veel te veel gedoe en gezeik om een stomme buitenkraan. Oja, ook nog telkens lang moeten wachten voordat ik iemand aan de lijn had.

Ja, Opvallend slecht!!

Snelle levering en niet duur