mariska perfors

Ik had een klein zitbad besteld de doos was niet goed dicht er hadden onderdelen verloren kunnen gaan en het bad was erg vies en zwart als of hij gebruikt was na schoonmaken ziet het bad er weer... Ik had een klein zitbad besteld de doos was niet goed dicht er hadden onderdelen verloren kunnen gaan en het bad was erg vies en zwart als of hij gebruikt was na schoonmaken ziet het bad er weer keurig uit

Komt afspraken keurig na

Tienkamp Geertsma

Per ongeluk een verkeerde douchecabine besteld. De zaak werd geweldig afgehandeld, helemaal top.

Heel efficiënte afhandeling van annulering van reeds betaald product.
Heel duidelijke communicatie.

Gert

Mooie badkamermeubels, de levering was in eerste instantie niet helemaal volledig, maar ontzettend goede service en uitstekend opgelost!

Goede communicatie en flexibele opstelling van megadump

Alles keurig op tijd en volgens afspraak geleverd; een topper

M.Kruyswijk

Na de 1e x een flinke renovatie aan de badkamer van mijn ouders te hebben uitgevoerd
, is het ons zo goed bevallen dat we ook onze eigen badkamer compleet hebben gerenoveerd
en alle...
en alle materialen bij Megadump Tiel hebben besteld
Uitstekend service en keurig bezorgd
Ook materiaal wat retour ging zonder problemen gebeurd
Er is zelfs meegedacht bij een probleem wat we ondervonden
en opgelost door middel van een medewerker
Voor ons een dikke pluim.

Alles keurig bezorgd
Op tijd die afgesproken was
Meedenken bij een probleem voor de beste oplossing
dus Service met een hoofdletter

Yvonne de Vries

Tot nu toe alles TOP verlopen met Megadump Tiel. Goede informatie na vragen mijnerzijds. We zullen beslist terugkomen bij dit bedrijf!

Ja, het geven van snelle en goede informatie via email.

Eva

Goede ervaring, uitstekende service en een breed assortiment! Hele mooie zwarte kranen, doucheprofielen etc. Veel keus.

service
breed assortiment

Jan

Prijs van het door mij gekochte product was erg aantrekkelijk. Het is wel jammer dat je de leverdatum niet kan afspreken. Nu krijg je de avond ervoor om 22 uur de mededeling dat ze de volgende dag... Prijs van het door mij gekochte product was erg aantrekkelijk. Het is wel jammer dat je de leverdatum niet kan afspreken. Nu krijg je de avond ervoor om 22 uur de mededeling dat ze de volgende dag leveren en dien je aanwezig te zijn. Anders zijn er extra kosten. Het zou beter zijn dat de bezorgdatum in overleg wordt bepaald.

Ingar

Inbouwtoilet set gekocht.