E Kuyvenhoven

Ik heb bijna een maand moeten wachten voor mijn bestelling geleverd werd. Ik moest uren lang aan de telefoon wachten en dan vervolgens is er geen medewereker die over internet betellingen gaat.... Ik heb bijna een maand moeten wachten voor mijn bestelling geleverd werd. Ik moest uren lang aan de telefoon wachten en dan vervolgens is er geen medewereker die over internet betellingen gaat. Ejndelijk naar 4 weken is de helft van de bestelling geleverd en toen moest ik opnieuw bellen voor de ander helft. Zeer teleurstellend. Geen excuus of uitleg vond ik het mees kwalijkste.

Overzichtelijke website, het gezochte met adequate informatie snel gevonden, betaling en terugkoppeling snel geregeld. Levering was al na een week, ruim binnen de verwachting van 1 à 2 weken. SMS... Overzichtelijke website, het gezochte met adequate informatie snel gevonden, betaling en terugkoppeling snel geregeld. Levering was al na een week, ruim binnen de verwachting van 1 à 2 weken. SMS bericht was handig.

Correcte afhandeling! Ze zijn bereid geweest om latere bestelling toe te voegen aan eerste bestelling en hebben de verzendkosten geretourneerd.

Goede communicatie en levering volgens afspraak

alles heel helder, communicatie liep goed en levering conform afspraak.

Op de website staat slechte informatie over de levertijd. Ik had tegels besteld die binnen enkele weken leverbaar zouden zijn. Na 3 weken gebeld maar juiste persoon was er niet en heeft niet terug... Op de website staat slechte informatie over de levertijd. Ik had tegels besteld die binnen enkele weken leverbaar zouden zijn. Na 3 weken gebeld maar juiste persoon was er niet en heeft niet terug gebeld. Een week daarna weer gebeld. Nu was juiste persoon er wel en tegels werden een dag later bezorgd. Tegels zelf waren prima

De levering duurde lang er was geen communicatie over levertijd ik heb zelf gebeld om te vragen wanneer de levering ging plaats vinden.

Nathan Lärche

Snelle en correcte levering

Goede prijs, hoge kwaliteit

Dave

The order arrived quickly.

Quick delivery and order turnaround.

Deenen, MJH, Velden

Duidelijke beschrijving van de artikelen. Bestelde onderdeel voor 40 jaar oud artikel en het paste perfect.

site is gemakkelijk en overzichtelijk. Goede kwaliteit/prijsverhouding

Marc

Duidelijke beschrijving product en snelle levering.

Het sterkste punt was de prijs voor mijn keuze en dit bedrijf gaf deze.