Prima en alles volgens afspraak

ej

Alles goed geleverd

B

Beste M,slecht is mijn ervaring het was op aanvraag maar kreeg 3minuten van te voren een telefoontje.werd zo voor de deur gezet de jongens mochten hem niet binnen brengen.het begon te regenen.... Beste M,slecht is mijn ervaring het was op aanvraag maar kreeg 3minuten van te voren een telefoontje.werd zo voor de deur gezet de jongens mochten hem niet binnen brengen.het begon te regenen. gelukkig hebben ze hem toch even binnen gezet.slechte zaak dat dat nergens staat. vr gr s van der draai

John

Wij hebben een zeer goede ervaring. Probleem? Dat bestaat niet. Er word gelijk naar een oplossing gezocht.

Zeer klantvriendelijk

Uiteindelijk zeer goed. Er ging iets mis in de communicatie over de bezorging, maar dit is snel opgelost en goedgemaakt. Ik vind het erg fijn dat de servicemedewerkers zo goed bereikbaar zijn.

Vriendelijke en behulpzame servicemedewerkers. Douchewandje zoals verwacht, goed dus.

Oscar van Dooren

Zaterdag 42 m² vloertegels besteld ivm de tegelzetter die woensdag komt hebben we gevraagd of ze ze konden leveren voor woensdag 8 uur. vanmorgen vroeg een telefoontje gekregen of we thuis waren ze... Zaterdag 42 m² vloertegels besteld ivm de tegelzetter die woensdag komt hebben we gevraagd of ze ze konden leveren voor woensdag 8 uur. vanmorgen vroeg een telefoontje gekregen of we thuis waren ze waren onderweg met de tegels en zijn er om ongeveer 8.30. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt super dank juli wel

Beleeft, snelle levering, veel op voorraad

Tanriverdi

Snel geleverd en contact ging goed

snelle levering

Pieter jansen

Na het plaatsen van onze bestelling via e-mail kregen wij direct bericht terug. Er wordt meegedacht over eventueel andere benodigde artikelen. Snele levering, mooie producten. Wij zijn hartstikke... Na het plaatsen van onze bestelling via e-mail kregen wij direct bericht terug. Er wordt meegedacht over eventueel andere benodigde artikelen. Snele levering, mooie producten. Wij zijn hartstikke tevreden! Ondertussen onze tweede bestelling geplaatst en wederom alles perfect! Absoluut een winkel om aan te raden.

Wordt mee gedacht, wordt snel en netjes geleverd.

Lara Appelboom

Even gebeld toen ik niet zeker wist welke onderdelen ik nodig had. Snel en kundig geholpen De materialen werden direct de volgende dag geleverd, Super!!

Deskundig, nemen de tijd voor je , snelle levertijd. veel op voorraad.

Oscar van Dooren

Goede kwaliteit product tegen een uiterst scherpe prijzen 1 dag later geleverd, Geweldig !!

Snelle levertijd, veel op voorraad, nemen de tijd voor je