Goede service, snel geleverd.

Hulpvaardig en vriendelijk aan de telefoon.

Ja, zeer positief!

W. de Vries

Mijn ervaring met het bedrijf is positief, en het personeel is zeer deskundig.

Het personeel is zeer deskundig op het gebied van de producten.

Cor de vries

Super goed

zeer snelle levering twee dagen erg snel super goed

C. Kraaikamp

Super tevreden over het bedrijf en personeel. Word serieus genomen als je met een klacht kom en er word gelijk actie ondernomen. Iedereen die twijfel, ik kan u alleen maar zeggen perfect alles... Super tevreden over het bedrijf en personeel. Word serieus genomen als je met een klacht kom en er word gelijk actie ondernomen. Iedereen die twijfel, ik kan u alleen maar zeggen perfect alles geregeld. Super bedrijf

Prima, goed contact

Bjørn en Noor

Erg goede service, ook na een hele scherpe prijs!
Erg goede service, ook na een hele scherpe prijs!
Hebben onze badkamer hier samengesteld en met een goede persoonlijke begeleiding uitgekomen op een offerte waaraan niemand kon tippen met topproducten.

Tijdens de bouw (via eigen aannemer) waren er wat kleine dingetjes die direct werden opgelost door eigenaar Gert (Megadump Tiel).
Wij zijn zeer tevreden over de service en ook over onze nieuwe badkamer.

Goede persoonlijke begeleiding (Gert/Angelique, Tiel), goede service bij 'problemen', pro-actief meedenken.
Geen gepush, alle tijd.

Snelle levering van het product.
Prima service

Hele fijne website, super aardige dame aan de telefoon en snelle levering! En dat ook nog voor fantastische prijzen. We zijn enorm content met jullie als bedrijf en zeer tevreden over de levering en... Hele fijne website, super aardige dame aan de telefoon en snelle levering! En dat ook nog voor fantastische prijzen. We zijn enorm content met jullie als bedrijf en zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de producten. We komen zeker bij jullie terug, want we hebben nog meer nodig.
met vriendelijke groet, Antoinette Brok-Vlaskamp

leuke website, zeer aardige en betrokken klantenservice en vlotte en nette levering.

Mooie producten voor een mooie prijs!

Goede en snelle service👍🏻