H.Mensink

Prijs kwaliteitsverhouding goed

Badkamerspiegel

Goede service! Zelf een fout product besteld, goed opgelost door megadump tiel!

Goede service

Het was de eerste keer dat wij via dit bedrijf een aankoop hebben gedaan. Prima en snelle service

Ja, wat ik al aangaf, snelle en goede service, maar...…….. ook een min punt: Wij kregen het grootste deel binnen via een transportbedrijf en een half uur later stond PostNL voor de deur met een... Ja, wat ik al aangaf, snelle en goede service, maar...…….. ook een min punt: Wij kregen het grootste deel binnen via een transportbedrijf en een half uur later stond PostNL voor de deur met een piepklein doosje en dat was het resterende deel van de bestelling. In verband met het milieu vind ik dit nu niet de juiste oplossing. Bij het eerste deel van de levering zat een onderdeeltje in een hele grote doos. Stop de rest erbij! Scheelt verpakkingsmateriaal en vervoerskosten!

Poldi

Na wat problemen met de aflevering ben ik toch tevreden.
Het telefonisch (2×) contact was vriendelijk en duidelijk en er werd doeltreffend gehandeld.

Ontzettend vriendelijk/correct personeel

Seydi

Zeer flexibel en eerlijk

zeer snelle reactietijd van naverkoop afdeling

Roy

Prijs kwaliteit verhouding is heel goed
De service is ook goed
Alleen de lever tijd is veelste veelste langs

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Spullen worden door verschillende leveranciers geleverd..tijden worden niet aangegeven en er gaat van alles fout. Chaos dus ..onwerkbaar als je op
Spullen zit te wachten.
Mensen aan...
Spullen zit te wachten.
Mensen aan de telefoon zijn wel vriendelijk en behulpzaam

M.a.m de Man

Snelle levering van mij douchecabine in 4 dagen na mij bestellen in huis net je bezorgt

Ruben Ruijgrok

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, product is prima en staat te pronken in de badkamer.

Nvt

Prima en vlotte levering