M Dijkman

Groot assortiment. Terugkoppeling over levering kan beter. Bv track &trace nr.
Groot assortiment. Terugkoppeling over levering kan beter. Bv track &trace nr.
Nu helft van de bestelling gekregen en geen idee wanneer de rest komt. Geen antwoord op mijn vraag hier over via ticket .

Groot assortiment

Van Beek

Prima levering van het toilet. Helaas heeft het toilet een kunstof zitting. Dit is echt heel slap materiaal. Het buigt nogal door. je kunt niet op het toilet zitten met een dichte klep als je... Prima levering van het toilet. Helaas heeft het toilet een kunstof zitting. Dit is echt heel slap materiaal. Het buigt nogal door. je kunt niet op het toilet zitten met een dichte klep als je bijvoorbeeld je tanden poetst. Dit hadden we niet zo duidelijk op de foto gezien/uit de beschrijving opgemaakt. We hebben een andere toiletbril erop gezet en nu is hij prima, maar helaas dus niet in 1x een goed toilet. De prijs was wel erg scherp, dus dat maakt het voor een deel weer goed.

Elly Pont

Zeer duidelijke site, zeer snelle levering, douchewand is precies wat wij zochten, prijs is perfect.
Bij de levering waste chauffeur maar alleen en kon de douchewand niet alleen dragen, dit was het enige minpunt.

Snelle levering, prijs kwaliteit verhouding is prima.

willem v dijk

Na bestelling kon dit niet binnen de vermelde levertijd worden geleverd. Na de 2de keer bellen was de levering niet meer te vinden en moest opnieuw worden ingepland. Uiteindelijk na een week... Na bestelling kon dit niet binnen de vermelde levertijd worden geleverd. Na de 2de keer bellen was de levering niet meer te vinden en moest opnieuw worden ingepland. Uiteindelijk na een week ontvangen

Naar aanleiding van een vraag is de klantenservice onbereikbaar, en op mail wordt niet gereageerd. Hierdoor het product genoodzaakt terug te sturen. Helaas zijn retourkosten voor eigen rekening.

Sneller levering

Van den Berg

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, dus kan nog geen ervaring beschrijven.

Tegelzetbedrijf m. Ketelaars

Slecht zeer slecht heb 1e kerstdag drain besteld en betaald volgende dag in huis zeggen ze dan 5 dagen later gebeld is onderweg zeggen ze dan 2 jan weer gebeld owww sorry nee word echt morgen... Slecht zeer slecht heb 1e kerstdag drain besteld en betaald volgende dag in huis zeggen ze dan 5 dagen later gebeld is onderweg zeggen ze dan 2 jan weer gebeld owww sorry nee word echt morgen bezorgd heb nu nog steeds niets ben het wachten beu maar kan niets heb al betaald ik koop hier nooit niets meer en maak ook zeker geen reklamen voor

Beloven dingen die ze bij lange na niet na komen

A. Jansen

Slechte opvolging. Week geleden besteld, geen idee wat de status is of wanneer we de bestelling gaan ontvangen

Karin siedow

(Bewerkt)

Snelle levering helaas wel beachadigd maar is inmiddels netjes afgehandeld.