Ad van der Wiel

(Bewerkt)

Mijn ervaring met bestellen bij Megadump was in eerste instantie niet positief. De bestelling werd snel bevestigd en (volgens "mijn bestelllingen") prompt verzonden, maar de levering bleef ruim 10... Mijn ervaring met bestellen bij Megadump was in eerste instantie niet positief. De bestelling werd snel bevestigd en (volgens "mijn bestelllingen") prompt verzonden, maar de levering bleef ruim 10 dagen uit, ondanks tussentijds telefonisch contact. Na een tweede contact bleek dat er op een verkeerd adres was afgeleverd; de bestelling werd vervolgens zonder problemen opnieuw verstuurd en nu wel op de aangekondigde dag afgeleverd. Eind goed, al goed. Ik vind dat Megadump hun eerste vergissing op uitstekende wijze hebben hersteld.

Positieve ervaring

I

Raymond Schimmel

Prima ervaring, vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad die mij informeerde over mijn leverdatum. Produkten in goede orde ontvangen. Wel ontbraken de bevestigingsbouten bij mijn wastafel.

jan

Slechte ervaring met afspraken over levering

tot nu toe alleen maar negatief

Frans Ramakers

Top, houden zich goed aan afspraken

Snelle service, vriendelijk goed personeel

Henriette

Toilet was zoekgeraakt en ze waren vergeten dit te melden. Toen ik belde waar de levering bleef hebben ze het snel opgelost.

Lage prijs voor het product.

Telefonisch goed bereikbaar, zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Cees Castricum

Tot heden enigszins teleurstellend.
Pakket is niet volgens verwachting bezorgd.
En ben nu afhankelijk van een toeleverancier wanneer ik het mag ontvangen.
Weliswaar kerst en oud...
Tot heden enigszins teleurstellend.
Pakket is niet volgens verwachting bezorgd.
En ben nu afhankelijk van een toeleverancier wanneer ik het mag ontvangen.
Weliswaar kerst en oud en nieuw ertussen maar niet daarover geïnformeerd.
De levertijd kan nu behoorlijk uitlopen wat ik toch liever zou hebben geweten en elders besteld.
De slogan op de site gaat dus niet op.

Helaas

Snelle levering. Duidelijke product tekening

Jessie

Uitstekende service en goede kwaliteit tegels. Eerlijk advies!

Erg goedkoop maar nog uitstekende kwaliteit.