V. Jacobs

Douchetrekker besteld op een zaterdag. Werd pas op woensdagavond geleverd in een slechte, meerdere malen gebruikte verpakking.

Product lijkt ok. Is voor ons dus wel ongewild tweedehands!

Luuk

Hele goede service
Had een douchecabine besteld die achteraf niet op voorraad bleek te Zijn bij de leverancier.
Perfect opgelost door snel een nette duurdere douchecabine aan te bieden...
Hele goede service
Perfect opgelost door snel een nette duurdere douchecabine aan te bieden voor dezelfde prijs.

Super service

Snelle goede service
Coulant

Prima ervaring, netjes en vlot afgehandeld.

Direct en snelle levering.

Duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering, eigenlijk super!

Snelle levering, duidelijke omschrijving, goede prijs!

Patty Descende

Tegels woonkamer/keuken/badkamer douchebak en douchewand bij Megadump Tiel gehaald! Super service en top kwaliteit! Zou het zeker aanbevelen😃

Gijs vloet

Super. service l

service

Monique

Heel klantvriendelijk, denken met je mee.
Mooie prijzen, kortom erg tevreden.

Ik was de afdekdopjes van de badkamerradiator kwijt tijdens de verbouwing en deze werden direct voor mij besteld bij de leverancier. Super!

Sjoerd Roelofs

Zeer positieve ervaring. Bestelling is makkelijk te plaatsen en prijs is zeer concurrerend. Na de bestelling en betaling is het pakket helaas door DHL niet afgeleverd, direct werd geschakeld en een... Zeer positieve ervaring. Bestelling is makkelijk te plaatsen en prijs is zeer concurrerend. Na de bestelling en betaling is het pakket helaas door DHL niet afgeleverd, direct werd geschakeld en een onderzoek ingesteld.

Hierdoor is een nieuw pakket verzonden welke wel ontvangen is. Prima verpakt en goed geregeld!

- concurrerende prijzen
- goed en makkelijk contact
- meedenkend
- oplossingsgericht

Saskia van Wageningen

Goede begeleiding en advies bij het kiezen van het werkblad voor onze keuken. Medewerkers nemen ruim de tijd voor je, zowel aan de telefoon als in de winkel. Snelle doorlooptijd voor opmeten en... Goede begeleiding en advies bij het kiezen van het werkblad voor onze keuken. Medewerkers nemen ruim de tijd voor je, zowel aan de telefoon als in de winkel. Snelle doorlooptijd voor opmeten en afleveren/installeren.
Prima prijs/kwaliteitverhouding.

Eerlijk en deskundig advies over eigenschappen van verschillende keukenwerkbladen. Kijken naar wat voor de klant het beste is en niet proberen om het duurste product te verkopen.