H Tiems

Komt na wat ze zeggen

Als het anders is nemen ze contact op

P.Sacramento

Bestelling via internet

Goede productenoverzicht en goede prijzen.

Willem S

Goed contact, prima levering, beschikbaarheid producten helaas niet conform website

goede communicatie.

Arjaan van Engen

Toilet en douchewand besteld. Zou de avond voor levering gebeld worden. dat is niet gebeurd. Kreeg 's ochtends 2x een SMS dat de levering 2-4 uur later zou worden bezorgd. Toevallig was ik die dag... Toilet en douchewand besteld. Zou de avond voor levering gebeld worden. dat is niet gebeurd. Kreeg 's ochtends 2x een SMS dat de levering 2-4 uur later zou worden bezorgd. Toevallig was ik die dag thuis.

Snelle levering.

Noelle Struik

Diverse keren zelf contact op moeten nemen over een indicatie van de levertijd. Verschrikkelijk slechte ervaring, order niet te leveren, maar geen enkele reactie vanuit het bedrijf zelf.
Diverse keren zelf contact op moeten nemen over een indicatie van de levertijd.
Uiteindelijk niet te leveren, dus geld retour gevraagd.
Volgens medewerker zou dit binnen enkele werkdagen retour gestort worden, inmiddels 5 werkdagen verder, en 2 x mail gestuurd.
GEEN ENKELE REACTIE

Geen enkel sterk punt, moeten nog heel wat leren

Online bestel

was een goede prijs

De website was helder. Ruim assortiment, korte levertijd en heldere mail wisseling. Nadat ik de klantenservice een mail had gestuurd had ik een snelle reactie met een servicegerichte oplossing. Heel... De website was helder. Ruim assortiment, korte levertijd en heldere mail wisseling. Nadat ik de klantenservice een mail had gestuurd had ik een snelle reactie met een servicegerichte oplossing. Heel fijn!

Snelle levertijd
Makkelijk bestellen

Goede korting en snelle levering

Online bestelling liep prima, de levering is een ander verhaal. Omdat de levering een verjaardagscadeau betrof heb ik 5 dagen na bestelling (die online was betaald) telefonisch contact opgenomen. Er... Online bestelling liep prima, de levering is een ander verhaal. Omdat de levering een verjaardagscadeau betrof heb ik 5 dagen na bestelling (die online was betaald) telefonisch contact opgenomen. Er werd mij verzekerd dat de levering in backorder stond maar wel dezelfde week vrijdag of zaterdag zou aankomen met track & trace mail. Dit gebeurde niet. De maandag erop (dag van de verjaardag) meteen gebeld. De medewerker aan de lijn kon de order niet terugvinden. Ik zou direct teruggebeld worden door de verantwoordelijke voor de webshop maar dit gebeurde niet. Na enkele uren nogmaals gebeld, 10 minuten aan de lijn gehangen totdat ik dacht dat men mij vergeten was. Weer teruggebeld en 5 minuten in de wachtstand gestaan. Uiteindelijk bleek er iets mis gegaan te zijn bij het sorteercentrum van Post.nl. Levering werd opnieuw verstuurd. Uiteindelijk woensdag geleverd, zonder track & trace mail. Ik was gelukkig bij toeval thuis. Straks nog kijken of het juiste geleverd is...

Neen

Robin Broer

Prima service en snel geleverd.

Verder uitstekend en goed gegaan.