van de Goor

We hebben wc en complete douchecabine besteld. Er stond alleen niet bij dat je het HELEMAAL zelf in elkaar moet zetten.
Wij dachten dus een complete te bestellen die dan alleen nog aangesloten...
Wij dachten dus een complete te bestellen die dan alleen nog aangesloten moet worden
Kostte bijna 2 hele werkdagen en dan nog de loodgieter die alles aan moest sluiten.

Goede communicatie over levering

Wim te Paske.

Snelle levering, zeer goede communicatie en zeer behulpzaam personeel, gewoon aanrader.

Zeer klant vriendelijk in meedenken en alles afhandelen.

de Haan

Het bestellen op zich ging snel, helaas was het artikel niet op voorraad en werd het veel later geleverd dan verwacht.

n.v.t.

dick den Breejen

Alles goed volgens afspraken verlopen. Dit in tegenstelling tot soortgelijke bedrijven.

Komt afspraken helemaal na. Erg tevreden.

Robert Harsveld

Zeer goed

Goede service en goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Telefonische bereikbaarheid voor verbetering vatbaar.
Personeel vriendelijk en betrouwbaar.

Jan C Emblem

Vlotte service, zeer snelle levering zelfs in belgie

Spiegel besteld via internet, levertijd zou 2 dagen zijn. Spiegel kwam niet, ook geen bericht. Bij navraag een mail met spelfouten dat het pruduct drie weken latet zou komen. Dat gebeurde niet. Bij... Spiegel besteld via internet, levertijd zou 2 dagen zijn. Spiegel kwam niet, ook geen bericht. Bij navraag een mail met spelfouten dat het pruduct drie weken latet zou komen. Dat gebeurde niet. Bij weet navraag werd toegezegd dat de week erna geleverd zou worden. Dat wrrd dus onaangekondigd de maandag erna.

De Beier hof B V

Ervaaring heb ik nog niet ik hoop dat de afhandeling terug betaling ook zo snel gaat als dat wij iets bestellen eerst moeten betalen

snelle levering

Wilco

Prima ervaring. Juiste product geleverd en ziet er goed uit.