Renate

Goede, snelle service. Levering op afgesproken dag. Artikelen goed verpakt en zonder beschadigingen ontvangen.

A.Haring

(Bewerkt)

Via de duidelijke website besteld en zoals beloofd zeer snelle levering.
Na een beschadiging ontdekt te hebben, is dit correct afgehandeld door Megadump Tiel.

Klantvriendelijke en duidelijke website,
Snelle levering,
Bij klachten correcte en snelle afhandeling

Jacobs Nederland BV; Meerssen Office

(Bewerkt)

Prima levering!
Netjes en deugdelijk verpakt.

Medewerker is zeer betrokken bij het bedrijf. Klantvriendelijk!

Deugdelijke verpakking
Klantvriendelijk

Jaap Boom

Goede en snelle levering van het via internet bestelde product

Ik begon met typen ... en tekst verdween na anderhalve regel. Hier heb ik gern zin in.

Ze maken hun beloofde waar om de dag volgend op een bestelling te leveren.

G.J.Prak

Uitstekende service,je besteld het gewenste artikel en een dag later was het artikel al binnen.
Vlotte en uitstekende afhandeling.uitstekende service

Uitstekende service en heel vlotte afhandeling

Nou veel ervaring heb ik nog niet omdat ik tot op heden nog maar een ding besteld heb. Maar ben zeer tevreden, relatief goedkope plieger ventilator besteld, betaald en gekregen binnen drie dagen.... Nou veel ervaring heb ik nog niet omdat ik tot op heden nog maar een ding besteld heb. Maar ben zeer tevreden, relatief goedkope plieger ventilator besteld, betaald en gekregen binnen drie dagen. Dus dat is snel en netjes.

Raoul

Heldere website en snel geleverd

Goede snelle levering

Bestellen en de aflevering was goed. Maar de communicatie daartussen niet. Ik had aangegeven dat ik het op woensdag geleverd wilde hebben, maar het kwam niet. Het werd een week later geleverd.... Bestellen en de aflevering was goed. Maar de communicatie daartussen niet. Ik had aangegeven dat ik het op woensdag geleverd wilde hebben, maar het kwam niet. Het werd een week later geleverd. Nergens kon ik een bericht vinden, van hoe of wat. Dit vond ik een beetje slordig.

Niet echt.

Werd gebeld om dag van bezorging af te spreken. Van tevoren bericht over 2 uur tijdspanne en half uur voor bezorging nog een sms.