Evert

Super geregeld

Snel geleverd, goede prijs

Anna peters

Fijn bedrijf. Doet wat ze beloven

Erg snel geleverd en bij vragen erg klantvriendelijk

Caspar

Goed en snel

Breed assortiment

Bastiaan Pierhagen

Scherpe prijzen, uitstekende service!

Verkeerde afdekplaat voor toilet meebesteld. Geen enkel probleem, deze mocht ik kosteloos retourneren. De juiste waren al geleverd voor ik de verkeerde had geretourneerd. Dat noem ik nou service.

glazenier Jo Linders

EEN GOEDE LEVERING

van rooijen

Vanuit de leverancier was er een onvolledige levering, maar daar hebben ze bij Megadump Tiel meteen werk van gemaakt en daar hebben we gelukkig binnen een paar dagen de volledige bestelling binnen... Vanuit de leverancier was er een onvolledige levering, maar daar hebben ze bij Megadump Tiel meteen werk van gemaakt en daar hebben we gelukkig binnen een paar dagen de volledige bestelling binnen gekregen ,dus bedankt Megadump Tiel dat jullie er meteen werk van hebben gemaakt .

Helpen meteen om t probleem op te lossen en vriendelijk geholpen aan de telefoon en via mail.

L. van Beelen

Bestelling vlot verwerkt en geleverd.

snelheid reageren

Ed

Het feit dat ik nog steeds geen product heb ontvangen en ook geen bericht dat het langer zou duren maakt dat mijn 1e ervaring met jullie niet voor herhaling vatbaar is.

Reactie Megadump Tiel:

Beste,

Helaas hebben wij een mindere review van u ontvangen, wij willen dit graag aan u uitleggen.
Beste,

U heeft een artikel besteld dat 2/3 weken levertijd heeft zoals vermeld op onze website, misschien heeft u dit niet gezien?
Mocht het zijn dat het artikel niet tijdig is gearriveerd vanuit onze leverancier, ontvangt u hierover bericht vanuit ons.
Het artikel dat u heeft besteld verwachten wij 15-12 te kunnen versturen voor u en u ontvangt hiervoor zodra verstuurd een email met T&T zodat u dit pakketje kunt volgen.
Megadump Tiel

Fransien

Ik heb een toilet gekocht voor de laagste prijs, elders overal duurder

Goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle bezorging
Product is zoals beschreven/afgebeeld
Goed verpakt, dus geen schade aan het product

Rafiek Balaydin

Kan beter

Sneller leertijd en bereikbaaarheid kan beter