Ziga Zivanovic

Fijn dat je sets kan kopen, duidelijke omschrijving, genoeg fotos

Snele levering, duidelijke communicatie, overzichtelijk webshop

jo vromen

Wandtegels keuken besteld

veel keuze , mooie prijzen

Valerie Rooijmans

Ik had een spiegel via de online webshop besteld.

Duidelijke website en goede service.

Moussa

Top top top

Snele levering supet

Pietersen

Mijn ervaring met megadump is goed te noemen, ze verkopen een goed product leveren volgens afspraak en het is zeer goed verpakt.

Ze maken waar met wat men, op de internetsite kan lezen niets is daar aan gelogen gewoon perfect, en de prijzen zijn zeker niet duurder dan ergens anders.

Coen

Service is verschrikkelijk. In basis een mooi product gekocht en ontvangen, echter product (douchecabine) voldoet niet aan de afmetingen. Wij hebben een 90/90 douchecabine gekocht, waarop ook door... Service is verschrikkelijk. In basis een mooi product gekocht en ontvangen, echter product (douchecabine) voldoet niet aan de afmetingen. Wij hebben een 90/90 douchecabine gekocht, waarop ook door de tegelzetter een drempel is geplaatst. De tegelzetter heeft de maat voor plaatsing van de drempel geverifieerd met de doos, waarop met grote letters 90/90/200 staat. De week later komt de monteur voor de douchecabine voor het installeren van de douche, waarbij al snel blijkt dat de douche niet de 90/90 afmeting heeft. Dit kenbaar gemaakt in de winkel, waarna ik een lijntekening ontving (niet bijgeleverd bij handleiding) die andere maten aangaf. Vervolgens aangegeven dat dit bijzonder vervelend is, gezien de drempel is geïnstalleerd op 90/90. Vervolgens twee weken lang door de helpdesk aan het lijntje gehouden, met meermaals de belofte teruggebeld te worden en in contact gebracht te worden met leverancier, maar niks daarvan. Toen zelf contact opgenomen met de leverancier die mij nogmaals dezelfde lijntekening geeft. Daarbij blijkt een verstelbaar heus uit van 88-89 cm. Nogmaals geverifieerd of dit echt de juiste maten zijn en dit werd bevestigd door leverancier en winkel. Vervolgens monteur voor de tweede keer laten komen om de douche te installeren. Bij de installatie blijkt ook de lijntekening niet te kloppen, waardoor de douche schuin op de drempel staat. Al bij al een zeer teleurstellende keuze om bij megadump de spullen te kopen. Ze doen hun naam eer aan, ze dumpen het bij je op de stoep en daarna zijn ze niet meer bereikbaar en verlenen geen enkele vorm van service en begrip.

R.Groen

Prima volgens verwachting

snelle levering goede oroducten

Jaspers

Snelle en goede levering prijs

sylvana zandbergen

In een woord super

Ze leveren het product snel en het product is hartstikke goed verpakt dus ik ben hartstikke blij met megadump

Michal

Houd afstand, koop niks hier.