Ingrid

Slechte ervaring. Bestelling die met 2/3 werkdagen levertijd geleverd moest worden is er nu, na 18 werkdagen nog steeds niet.

Geen.

Hoven

Bestelling hangtoilet in 5 delen geleverd: wc pot gescheurd (keurig vervangen door een nieuwe) verkeerd drukpaneel, gips achterwand zelf opgehaald in Tiel: afhalen van de tegels duurde 3 kwartier;... Bestelling hangtoilet in 5 delen geleverd: wc pot gescheurd (keurig vervangen door een nieuwe) verkeerd drukpaneel, gips achterwand zelf opgehaald in Tiel: afhalen van de tegels duurde 3 kwartier; rommelig en volle asbakken in de expeditie, personeel in joggingbroek zonder mondkapjes, veel troep op het terrein

klantenservice werkt zich een slag in de rondte, maar dat moet ook wel om alle fouten weg te werken. mijn advies: alles even op de rem en zorgen voor overzicht.

Berdien loosman

Waardeloos. Heb 60 euro betaald voor 2 wc borstels en nooit gekregen. Mails worden niet beantwoord en bij bellen word ik oneindig in de wacht gezet.

niet

h brugmans

Goede service alles netjes geregeld

komen na wat ze afspreken

Vd linden

Product geretourneerd maar geen geld terug gezien tot zover....

Goeie website

Gerrits

We zijn heel tevreden over de gang van zaken. Prima assistentie bij het uitzoeken van de producten en onze complimenten voor de begeleiding van het geheel.
Een mooie reclame voor jullie...
Een mooie reclame voor jullie bedrijf!!!

Ruim assortiment.
Prettig contact.

Carin

Super !!..meer woorden heb ik er nirt voor

Goede service en altijd vriendelijk

Schatje

De planner van het transport bedrijf mag wel iets netter om gaan met de klanten de bezorgers waren trouwens perfect Mvg peter

Normaal

E. De Jong

Online besteld, overzichtelijk aanbod. Snelle afhandeling.

Online besteld, overzichtelijk aanbod. Snelle afhandeling.

Ik mistte terugkoppeling over de levering van de producten. Via inlog mogelijkheid geprobeerd te achterhalen wanneer producten geleverd zouden worden, bleek niet te werken. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan over nalevering van producten. Had terugkoppeling via mail geapprecieerd.

Volledig aanbod website

Klusbedrijf D Raaijmakers