Bennie Schamp

Zeer nette prijzen en goede kwaliteit. Daarnaast een uitstekende service als er achteraf dingetjes zijn!

goede service, goede prijs!

Wit

Ik bestel iets bij Megadump en ik ontvang het pakket van Tegeldepot, rara hoe kan dat? Bovendien duurde het extreem lang en werd de beloofde levertijd ruim overschreden.

Niet ontdekt

W. Slendebroek

Prima spullen voor een goede Laage prijs

Laage prijs en veel op voorraad

Ronald

Na bezorging van onze bestelling bleek dat slechts de helft was geleverd. Ze waren telefonisch niet bereikbaar en uiteindelijk een e-mail gekregen waarin als oplossing werd geboden om het maar... Na bezorging van onze bestelling bleek dat slechts de helft was geleverd. Ze waren telefonisch niet bereikbaar en uiteindelijk een e-mail gekregen waarin als oplossing werd geboden om het maar opnieuw te bestellen. Megadump denkt niet mee met haar klanten. Geen aanrader.

Niet

eric

Inbouwreservoir met pot , wc bril en drukplaat besteld. Wordt in 4 keer geleverd.

Prijs

MK

Goed, snel, mooie prijzen

Goede site en snelle levering. Prijzen zijn echt goed ten opzichte van de concurrentie! Kwaliteit van de producten is top.

coerman

snel

Eric

Product zou met transporteur op afspraak bezorgd worden. 3 werkdagen na bestelling en betaling nog niets vernomen. Zelf e-mail gestuurd. Kreeg uiteindelijk op dag van levering om 13:56 uur een zeer... Product zou met transporteur op afspraak bezorgd worden. 3 werkdagen na bestelling en betaling nog niets vernomen. Zelf e-mail gestuurd. Kreeg uiteindelijk op dag van levering om 13:56 uur een zeer korte mail dat het artikel tussen 1500 en 1700 geleverd zou worden. Tot zover op afspraak. Gelukkig zijn we thuis vanwege corona, maar ik kan normaal gesproken nooit binnen een uur mijn werk laten vallen en naar huis racen om een levering aan te nemen.

goedkoop, verder kom ik niet.

Megadump tiel

Slecht

Tot 2 keer toe verkeerde product geleverd gekregen en ook een goedkopere wc maar doordat hij al ingebouwd was kon die helaas niet meer omgeruild worden. Ze komen niet extra tegemoet in prijs dus... Tot 2 keer toe verkeerde product geleverd gekregen en ook een goedkopere wc maar doordat hij al ingebouwd was kon die helaas niet meer omgeruild worden. Ze komen niet extra tegemoet in prijs dus kort om een slechte service! Ik beveel dit bedrijf niet aan.

Iets besteld, na een week nog niets gekregen, bellen natuurlijk zetten ze je, en schrik niet een half uur in de wacht!

geen sterke punten gezien.