A van Elven

Zeer goede ervaring. Kreeg ontdanks de feestdagen binnen drie dagen de kraan geleverd. En toen we hem toch wilde ruilen werd er niet moeilijk gedaan. Na het opsturen van het verzendbewijs kreeg ik... Zeer goede ervaring. Kreeg ontdanks de feestdagen binnen drie dagen de kraan geleverd. En toen we hem toch wilde ruilen werd er niet moeilijk gedaan. Na het opsturen van het verzendbewijs kreeg ik zonder eerst te betalen meteen de nieuwe kraan opgestuurd. Verschil werd daarna verrekend. Prima service.

Goede service

T Metz

Niet leveren, niet communiceren, niet terugbellen, niet bereikbaar. Slecht!

Ralph Wierts

Prettige ervaring met bestellen en ook een product dat beschadigd was, werd prima tijdig vervangen door een nieuw product. Alleen de levering door het transportbedrijf viel tegen. De producten... Prettige ervaring met bestellen en ook een product dat beschadigd was, werd prima tijdig vervangen door een nieuw product. Alleen de levering door het transportbedrijf viel tegen. De producten werden op de stoep afgeleverd en niet binnen. Dit is wel jammer!

Goede afhandeling van bestellen.

van den heuvel

Zeer goede service en behandeld klachten netjes af

wij hadden kleine beschadiging aan de wc bril was geen punt we krijgen een nieuwen zonder probleem een 10 dus

Jero vanessen

Snelle reacties, professioneel en zonder bezwaren artikelen retourneren. Helemaal prima, afspraken worden nageleefd

Afspraken staan

van Driel

Slecht; levertijden incorrect, slecht bereikbaar (1 uur in de wacht), toezeggingen deellevering ter compensatie levertijd niet nagekomen. Ondertussen stonden de producten met 10% meer korting op de... Slecht; levertijden incorrect, slecht bereikbaar (1 uur in de wacht), toezeggingen deellevering ter compensatie levertijd niet nagekomen. Ondertussen stonden de producten met 10% meer korting op de website

Beirnaert Roger

Goede samenwerking en mooie producten

Zeer vlugge bestelling en antwoorden op mails

Benjamin

Positief, komen afspraken goed na zoals Asley aangaf aan de telefoon. Ik ben zeer tevreden.

Klantvriendelijk en punctueel conform afspraak!

Hilward Geerman

Top service

Hoe de producten zijn ingepakt

B. van G.

Product niet al verwacht