Dekker

Prima site makkelijk te bestellen, goede levering. Ook als er iets niet geleverd is wordt het snel opgelost

Communicatie.

Marion

Fijn geholpen, hadden een scheerspiegel besteld. Helaas defect bij ontvangst. Supervriendelijk aan de telefoon, en gelijk een nieuwe opgestuurd!

Telefonisch contact, service

M S

Goede prijs, snelle service

Mastbroek

Prima service
Wastafel kwam helaas gesneuveld bij ons aan maar mochten we gelijk komen omruilen.

Klantvriendelijk

Lelystad

1 Grote sinterklaasdomper!!
Op de website stond bij mijn artikel dat hij op voorraad was, en de volgende dag geleverd werd.
2 dagen later maar eens gebeld,omdat ik niks hoorde!
Om...
1 Grote sinterklaasdomper!!
2 dagen later maar eens gebeld,omdat ik niks hoorde!
Om te horen dat hij 4 dagen later bezorgd zou worden omdat de tussenleverancier een achterstand had.......

Personeel op de klantenservice was wel vriendelijk, maar mijn bestelling plaats ik voortaan toch echt ergens anders!

Albert Matthys

Vlotte afhandeling

waardevolle producten. Enorme keuze.

Jan vd Oever

Alles compleet geleverd, scherpe prijs en snel.

Alles compleet geleverd en snel.

Hans van der Hooft

Waardeloos

Bijleveld Bouw

Snel en goede levering

Snel, duidelijke website, mooie kwaliteit

Pablo R

(Bewerkt)

Ik heb een product gekocht waarvan werd meegedeeld dat het op voorraad was. Het bleek dat de informatie niet klopte en dat de leverancier het product niet op de beloofde tijd kon leveren. Ondanks de... Ik heb een product gekocht waarvan werd meegedeeld dat het op voorraad was. Het bleek dat de informatie niet klopte en dat de leverancier het product niet op de beloofde tijd kon leveren. Ondanks de teleurstelling verontschuldigt hun klantenservice zich en slaag ik erin om het terugbetalingsproces binnen een redelijke termijn te krijgen.

Ashley van de klantenservice was zeer ontvankelijk en responsief en loste het probleem zeer snel op